Foto: Hobro Vikings

Hobro vikings søger flere engagerede instruktørs og frivillige til esport

Hobro Vikings er under stor udvikling, og er nu blevet en del af Hobro IK, samt har fået en elite afdeling indenfor Counter Strike og League of legends.

Vi havde en succesfuld opstart sidste år, hvor vi nåede op over 100 medlemmer. Vores instruktører har været på instruktør kursus, vi fik afholdt et vellykket Bootcamp, og 2 af vores hold i CS-GO har klaret sig godt i DGI-ligaen 🙂 Nu er det ved at være tid til at tænke på næste sæson, som åbner d.3.9.2018 Her søger vi flere instruktører og frivillige.

Vi søger instruktører til spillene: Fortnite, CS-GO, og League of Legends.

Vi søger frivillige til at bestyre “Open Screen”. Open Screen er hold, hvor alle spil er tilladt. Dvs. at opgaven her vil bestå i at holde styr på tropperne og sørge for lidt fysisk aktivitet.

Tidspunkterne for undervisningen, hvor vi mangler flere instruktører er:
Fortnite undervisningen bliver afholdt onsdag fra kl.16.00-18.00, samt 18.00-20.00.
CS-GO undervisningen bliver afholdt mandag og torsdag fra kl.16:00-18.00, samt 18.00-21.00.
League of Legends undervisningen bliver afholdt tirsdag fra kl.18.00-20.00.

Tidspunkterne hvor vi mangler frivillige er:
Open Screen og Minigamer bliver afholdt tirsdag fra kl.16.00-18.00.

Derudover vil vi gerne gøre opmærksomme på at vi afholder events i E-sport klubben, hvor vi selvfølgelig vil sætte stor pris på hjælp fra vores frivillige og instruktører. Vi går op i at have et godt sammenhold i vores forening – dette prøver vi at opnå ved bl.a. at afholde arrangementer sammen, og sørge for at alle bliver hørt til vores møder, og generelt i hverdagen.

Et af kravene for at blive instruktør er, at du har mulighed for at møde mindst 1 gang i ugen i Hobro, da undervisningen primært vil forgå i vores lokale.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Hobro Vikings, som instruktør eller frivillig, skal du sende en ansøgning til Nicolai Bæklund i en privat besked på Facebook eller i en mail: nicodd1151@gmail.com

Ansøgningen skal indeholde:
-Erfaring med tidligere undervisning eller arbejde med børn/unge (dette er ikke et krav).
-Rank og erfaring i det spil du kunne tænke dig at undervise i (dette er selvfølgelig ikke et must for frivillige).
-Informationer om dig selv; hvem er du – dine mål og tanker for at deltage som instruktør/frivillig – og evt. din interesse i at blive en del af Hobro Vikings.

Mere information om Hobro Vikings kan findes her http://www.hobrovikings.dk/
Og vores Facebook gruppe kan findes her https://www.facebook.com/hseesport/

Leave a Reply