You are here
Home > Det sker >

Vaffelbaronerne kommer til Hobro og serverer Bubble Waffles i lange baner

Nu på lørdag og søndag den 10. og 11. april er det for første gang nogensinde muligt at sætte tænderne i en friskbagt Bubble Waffle i Hobro. Vaffelbaronerne, som har kontor og lager i Bjerringbro, besøger Hobro med deres vaffelvogn, som de hen over foråret og sommeren kører land og rige rundt med for at udbrede kendskabet til Bubble Waffles.
Vognen stilles op ved Superbrugsens parkeringsplads på Adelgade 14 og har åben fra 11-18 både lørdag og søndag (med pause 16.30-17.00 begge dage).
*

Foto: Jonas Schultz, Vaffelbaronerne

– Vi glæder os helt vildt til at ankomme til Hobro for første gang med vaffelvognen, og vi håber virkelig, at vejret er med os og hobrogenserne har lyst til at kigge forbi. Vejret kan vi jo ikke garantere, men det kan vi med smagen af vores Bubble Waffles”, siger kommunikationsansvarlig fra Vaffelbaronerne, Jonas Schultz.

De fire vaffelbaroner, som alle er født og opvokset i Bjerringbro, har på bare tre år sikret 60 forhandlere af deres friskbagte vaffelkoncepter, og det er altså deres koncept Bubble Waffles, man nu kan forkæle sin søde tand med på fredag og lørdag.
Vaflen er friskbagt og sprød ved servering, og så har den luftige bobler i sig. Vaflen fyldes med is og topping og har siden sommeren 2018 gjort sit store indtog på det danske ismarked på grund af dens gode smag, men ikke mindst flotte udseende, som kan deles vidt og bredt på de sociale medier.
Tekst & foto: Jonas Schultz, Vaffelbaronerne
HobroPortalen
Tekst på vej
Top