You are here
Home >

Hobro Portalen´s målsætning er at levere en neutral og saglig nyhedsdækning, der omfatter alle dele af Mariagerfjord.

Som borger i Mariagerfjord kan du hjælpe os med at gøre nyhedsdækningen bedre ved at give os et tip om nyheder, som du bliver opmærksom på. Det kan være nyheder, som du selv får kendskab til, eller nyheder fra andre medier. Hvis du sender en nyhed fra et andet medie, skal du bare huske at skrive mediets navn, så vi kan bringe en korrekt kildeangivelse. Du er også velkommen til at sende pressemeddelelser til os.

Du kan bruge formularen herunder til at sende os et nyhedstip, et link til et andet medie eller en pressemeddelelse. Nyhedstips kan også sendes på e-mail mail@hobroportalen.dk Det behøver ikke at være en komplet historie, du er også velkommen til at skrive nogle stikord, og så vil vi – i det omfang vi har ressourcer til det – selv prøve at undersøge historien nærmere. Bemærk, at du ikke kan sende spørgsmål eller lignende til os via denne formular.

Vores netværk består af: Mariagerfjord Portalen, Hadsund Portalen, Mariager Portalen, Hobro Portalen, Valsgård Portalen Arden Portalen og Øster Hurup Portalen samt mange flere by-portaler fordelt over hele danmark. Netværket er en del af www.DK-EVENT.dk

Hvis du oplyser dit navn, vil det selvfølgelig aldrig blive videregivet til andre. Men du kan også vælge at være anonym i forhold til os – så undlader du blot at udfylde felterne med navn og e-mail.  

Skriv et svar

Top