You are here
Home > Nyheder >

Hobros drenge har taget sæsonens første sejr med hjem fra Hornbæk

Tirsdag aften lykkedes det Hobros U14 drenge at tage sæsonens første sejr med hjem efter en lille køretur til Hornbæk. Sæsonen var startet ud med en uafgjort imod Galten, hvorfor hele holdet var opsat på at der i dag skulle fuldt udbytte med hjem.

Fra start af kampen viser drengene at de teknisk var et bedre hold end dagens modstander, der dog fysisk var de små Hobro drenge overlegne. Via en god boldomgang og færre personlige fejl end i første kamp, lykkedes det fint igennem 1.halvleg at fastholde bolden i lange perioder og få Hornbæk drengene til at løbe fra side til side. Hornbæk bliver kun farlige i meget lidt omfang grundet et stærk defensiv indsats af drengene fra Hobro.

Ca. halvvejs igennem 1.halvleg kom Hobro fortjent foran, da Simon Høj bryder spillet fra sin placering centralt som holdets balancerende midtbanespiller. Flot spiller han Mads Knudsen i en god position, der med godt overblik spiller Holdets spydspids Mathias Klausen fri foran mål, hvor han sikkert brager bolden forbi keeperen til 1-0. Stillingen her holdt 1.halvleg ud, hvorfor drengene fortjent kunne gå til pause foran.

I pausen italesættes det at der ønskes en smule mere ro på bolden i bagkæden, samt flere dybe løb, for at true Hornbæk i længderetningen.

2.halvleg fortsætter som 1. halvleg sluttede, med Hobro mest på bolden. Kort tid inde i 2. halvleg kommer Hobro yderligere foran da Mads Knudsen sparker et indad skruet hjørnespark i mål, via en uheldig Hornbæk spiller.
Det lykkes dog for Hornbæk at komme tilbage i kampen, der halvvejs igennem 2. halvleg får reduceret efter en høj bold der bliver sparket ind i feltet, som en Hornbæk spiller kommer først på.

Hobro drengene fortsætter dog den positive tilgang til kampen, hvilket resulterer i at holdet herfra skaber flere farlige muligheder, hvoraf det med ca. 10 min igen lykkes at spille en bold frem til Herluf Jepsen, der køligt tager bolden ned og bliver retvendt. Herluf spiller med en god dyb pasning fremadstormende Mads Knudsen helt blank foran mål, der køligt sparker bolden ind til 3-1 og dermed lukker kampen.
Hele kampen igennem viste Hobro U14 en god positiv indstilling med fokus på de positive ting man foretog sig på banen og en masse energi og vilje til at vinde sine nærkampe og hele tiden finde en position hvor man kunne blive spilbar.

Drengenes næste opgave er hjemme lørdag d. 01.09 hvor holdet tager imod IF Lyseng. Her går holdet på banen for at bygge videre på gårsdagens gode præstation. Vi håber at se så mange som muligt omkring banen, for at støtte drengene!

Tekst: Hobro IK – Foto: Johnny sørensen