Foto: TM&E-Air-view.dk

Hobro Golfklub har afholdt åbningsmatch med Green2Green som sponsor søndag den 8. april 2018.

Der var 82 tilmeldte, så alt i alt en flot deltagelse. Men vejret var også perfekt med høj sol fra morgenstunden, startende lidt køligt men endte med 20 grader – årets første varme forårsdag.

Flaget blev hejst under fællessang, hvorefter klubbens formand Finn Reffsgaard Olesen bød velkommen og orienterede lidt om nyheder på banen og i klubhuset. Klubben glæder sig til sæsonen 2018 med en flot anlagt bane, og ser frem til der kommer rigtig mange nye medlemmer. Der er lagt op til et par nye tiltag, hvorom der henvises til på klubbens hjemmeside: www.hobrogolf.dk.

I 2018 har Hobro golfklub igen en lang række flotte præmier til den heldige/dygtige golfspiller, der kan slå golfbolden i hul i 1 slag. På hul 14 har Bilhuset Haldrup sponsoreret en Nissan Qashqai i et år. Den eneste egenbetaling er brændstof. Til de 4 klub matcher har Guldsmed Torben E Møller fra Hobro et flot dame- eller herreur som Hole in One præmie på alle par 3 hullerne.

Så åbningsmatch 2018 var fyldt med muligheder for at vinde flotte præmier.
Dagens matchsponsor Green2Green havde sponseret nogle meget flotte præmier til alle 3 rækker, og præmierne blev fordelt i

A-rækken med 1.plads til Lærke Jensen, 44 p., 2.plads Martin Nygaard Pedersen, 39p, 3. plads Lars Garsdal, 36p.
I B-rækken gik 1.pladsen til Jess Hansen, 37p, 2. pladsen Knud Thomsen, 35p, 3. plads Eisi Madsen, 35p.
IC-rækken: 1.plads Eva Emilia Kvan, 45p, Pia S. Jensen, 39p, Dorte Holm Jensen, 39p.

Nærmest flaget på hul 3: Else Marie Bavch, kun 0,48cm fra flaget. Hul 17 Kate Kirketerp 1,36cm fra flaget. Længste drive på hul 2: Lærke Jensen og Dan Haunstoft.

2018 sæsonen er nu for alvor i gang i Hobro golfklub.

Foto/Tekst: TM&E-Air-view.dk

Leave a Reply