You are here
Home > Nyheder >

Borgerforeningen renoverer kirkestien i Valsgård

Lørdag den 7. April gik borgerforeningen igang med arbejdet med renovering af kirkestien ned mod byens anlæg i Valsgård.

Medlemmer fra Borgerforeningen og frivillige af byens borgere var mødt op til dagens job. Der blev arbejdet hårdt med at få stenmelet jævnet ud over hele stien, og til sidst skulle der tromles, dette forgik med også håndkraft, så alles kræfter blev lagt i projektet. Så nu er kirkestien flot anlagt, og kan benyttet af byens borgere, når gåturen gennem byen går denne vej. Borgerforening siger tusind tak for hjælpen til alle de frivillige og tak for lån af maskiner, samt en tak for levering af stenmel til Preben Hansen.

Næste projekt I byen er Forår i Valsgård, som er en affaldsindsamling i samarbejde med Dansk Naturfredningsforening. Den foregå søndag den 22. April, med opstart I byens anlæg kl. 10, hvor borgerforeningen byder på morgenkaffe, og efter endt indsamling afsluttes der med pølser og brød, til alle dem der deltager i dagens indsamling. Så mød op og hjælp med at holde vores by pæn og ren.

Foto/Tekst: Valsgård Borgerforening

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top