You are here
Home > Nyheder >

Fornyelse af HIK Business-netværket

På baggrund af tilfredshedsundersøgelser har vi sat gang i en række nye tiltag til HIK Business-netværket. Det betyder blandt andet, at Lars Malling og Mikkel Pii i fællesskab vil facilitere netværksmøderne i 2017.

I Hobro IK forsøger vi altid at optimere og videreudvikle tingene, og gennem den seneste tid har vi været i gang med at evaluere HIK Business-netværket. I denne proces har vi blandt andet sendt spørgeskemaer ud til de nuværende deltagere i netværket for at undersøge, om der er nogle aspekter ved netværket, vi med fordel kunne gøre anderledes samt hvor tilfredse deltagerne er med det nuværende koncept.

På baggrund af denne evaluering har vi nu foretaget en række ændringer i konceptet omkring HIK Business-netværket. Vi har blandt andet lavet en aftale med Lars Malling og Mikkel Pii om, at de i fællesskab vil facilitere netværksmøderne i sæsonen 2017.

”Lars Malling har været facilitator af vores møder gennem flere år, hvilket vi har været meget tilfredse med. Med tilknytningen af Mikkel Pii håber vi at kunne få bragt nye vinkler i spil, og dermed gøre netværksmøderne endnu bedre,” forklarer Mikkel Højbo fra Hobro IK.

Sæsonen 2017 kommer til at byde på 15 netværksmøder, som vil bestå at en blanding af spændende virksomhedsbesøg, møder ud af huset samt møder på DS Arena. Udover de 15 netværksmøder vil der blive afholdt førkamps-netværksmøder til udvalgte HIK-kampe i løbet af sæsonen. Dertil kommer 1-2 sociale arrangementer, som har til formål at styrke fællesskabet internt i netværket.

Vi håber de nye tiltag bliver taget godt imod og vi ser meget frem til næste års netværksmøder. For personer, der ikke er medlem af HIK Business-netværket, er der mulighed for at deltage som gæst op til to gange i løbet af året.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny Sørensen – www.DK-EVENT.dk

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top