You are here
Home > Alarm 112 >

Stormen Urd er aftagende i Nordjylland

Stormen Urd er aftagende i Nordjylland og derfor fraråder Nordjyllands Politi ikke længere unødig udkørsel. Der er dog stadig kraftige vindstød og derfor risiko for væltede træer og skilte.

Nordjylland er sluppet for alvorlige ulykker, da stormen Urd passerede Nordjylland. Der er heldigvis ingen personer kommet til skade som følge af stormen.

Nordjyllands Politi har udelukkende modtaget henvendelser med skader af materiel karakter. Der er kommet mange meldinger om væltede træer, skilte og lysmaster. Derudover løsrevne tagsten og julebelysning. Vandstanden i Limfjorden er også forhøjet.

Nordjyllands Beredskab og Falck har indtil videre haft 57 udrykninger til skader som følger af stormen, mens Beredskabsstyrelsen i Thisted udelukkende har været i beredskab. Hjemmeværnet har heller ikke været benyttet, men været klar til udrykning. Vandstanden i Limfjorden er stadig over normalstanden men faldende. Vinden er også aftagende over hele Nordjylland.

Nordjyllands Politi fraråder ikke længere unødig udkørsel, da vindstødene i Nordjylland er aftagende og ikke længere med orkanstyrke. Vicepolitiinspektør, Henrik Skals understreger dog, at bilisterne skal være særlig opmærksomme på væltede træer og skilte på kørebanen. ”Kør efter forholdene,” lyder opfordringen fra vicepolitiinspektøren.

”Nordjyderne har gennem hele aftenen respekteret vores anbefalinger om at undgå unødig udkørsel, hvilket vi er rigtig glade for. Indsatsen er blevet koordineret fra politiets KSN(kommandocentral) i et godt og tæt samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere fra Falck, Nordjyllands Beredskabet, Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet,” udtaler vicepolitiinspektør, Henrik Skals.

Foto: Johnny sørensen / DK-event

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top