You are here

Forberedelserne til træskibsstævne kickstartes

I Pinsen 2017 er Mariager Fjord vært for endnu et stort træskibsarrangement. Fjorden vil danne kulisse for over 60 større eller mindre skibe, og specielt Hadsund og Hobro havne vil summe af aktivitet i 3-4 dage.

Arrangørgruppen indbyder derfor til informationsmøde om arrangementet den 24.januar kl. 19 i Maritimt Center på Hobro havn.

“Vi vil gerne indbyde interesserede foreninger , erhvervslivet og almindelige borgere til at komme og høre mere om stævnet, der er Danmarks førende træskibstræf” siger Souschef Jens Lykke, Kultur og Fritid, der er en del af den arbejdsgruppe, som står for afviklingen. Mariagerfjord Kommune, Visit Mariagerfjord og Brandinggruppen “Noget for livet” vil sammen med lokale foreninger og ildsjæle gerne sikre at alle får den optimale oplevelse i Pinsen.

“Vi tror at der er masser af ideer til arrangementet, og forhåbentlig en del frivillige, der gerne vil give en hånd med, når en sådan stor event løber af stablen” fortsætter han.
Pinsestævnet involverer hele området omkring fjorden med start i Hadsund allerede torsdag og med afsejling fra Hobro søndag middag.
Informationsødet holdes midt i begivenhedernes centrum, nemlig på det martime oplevelsescenter på Hobro havn, og alle er velkomne. “Vi laver kaffe, og der skal nok være en kop til alle, selvom mødet ikke kræver fohåndstilmelding” slutter han

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top