1. Kristian Jensen bydes velkommen af byrådsmedlem og – kandidat Søren Greve samt Pernille Roth, formand for Venstre Mariagerfjord. Foto: Erik Røgild

Danmarks finansminister og Venstres næstformand besøgte Hobro

Lørdag middag tog Danmarks finansminister og Venstres næstformand Kristian Jensen turen forbi Hobro, hvor de lokale Venstrekandidater stolt fremviste Bies Bryghus.

”Bies Bryghus er en helt unik historie”, udtaler Pernille Roth, formand for Venstre Mariagerfjord og fortsætter: ”Jeg er stolt over, vi kan fremvise de gamle lokaler og faciliteter, som for det mestes vedkommende står, som da det oprindelige bryggeri stoppede i 1980.”

Kristian Jensen er i øjeblikket på sin Danmarksturné, hvor han fra besøger en række kommune, og lørdag middag var turen altså kommet til Mariagerfjord. Da hele bestyrelsen for Bies Bryghus var til et privat arrangement, var det den tidligere formand Kurt Vestergaard, der bød velkommen og viste finansministeren rundt.

Se også: Finansminister og Venstres næstformand Kristian Jensens besøg iHobro og Bies Bryghus (Billeder)

Det blev således til en rundvisning i de gamle lokaler samt et tilsyn af de nye kedler og faciliteter, der i dag brygger den gode Bie Øl.

Efter rundvisning, fortælling og spørgsmål bød restauratør Henrik Pedersen velkommen i restauranten, hvor deltagerne fik mulighed for at smage på lidt af de gode Bie Øl.

Det oprindelige Bies Bryggeri blev grundlagt i 1841 af brødrene Anthon og Frederik Bie. Dermed er Bies Bryghus faktisk ældre end Carsberg, der først blev startet i 1847. I 1846 overgik bryghuset til deres yngre bror Hans Jacob.

Venstre Mariagerfjord vil gerne takke Kristian Jensen, Bies Bryghus, Bies Restaurant, fhv. formand Kurt Vestergaard samt restauratør Henrik Pedersen.

Foto: Erik Røgild / Tekst: Søren Greve

Billedtekst: 
1. Kristian Jensen bydes velkommen af byrådsmedlem og – kandidat Søren Greve samt Pernille Roth, formand for Venstre Mariagerfjord.

Leave a Reply