Foto: Jan Andersen

LÆSERBREV: Velfærd er ikke kun et ord – men et politisk ansvar.

Valgkampen til kommune og regionsvalget er i fuld gang.

På valgmøder, i aviser og på de sociale medier vil alle gerne velfærd.

Velfærd er lig med penge og for at kunne sikre velfærden i fremtiden, skal vi prioritere benhård når de kommunale budgetter laves.
Jeg mener 1. prioritet er: at kunne sikrer nuværende velfærdservice og endda forbedre velfærdservicen på ældre, handicap og børneområdet.
Jeg har ved budget forhandlingerne i år og de tidligere år, savnet at mine byrådskollegaer vil være med til at prioritere velfærden, jeg er endda, i valgperioden, blevet kald kulturfjendsk og fremmefjendsk fordi jeg mener det er vigtigst at prioriterer ældre – handicappet og børn først.

Som kommunalpolitiker er vi valgt for 4 år, og jeg mener, vi skal måles på vores handeligere i de 4 år og ikke hvad der bliver lovet i valgkampen 1 måned op til valget.

Som gruppeformand for Dansk folkeparti i mariagerfjord byråd, er jeg rigtig glad for budget 2018 – det ligner meget den vej Dansk Folkeparti gerne vil – ingen besparelser på ældre og handicapområdet.

Der er endda tilført penge til ældre området, samtidig med vi har, kunne understøtte mange udviklingsprojekter i hele kommunen.
Med en sikker drift i vores kommune kan vi sikrer velfærden fremadrettet.
1000 valgplakater og ord sikre ikke velfærden i vores kommune.
Det gør det politiske ansvar ved de årlige budgetforhandlinger –
det ansvar tager jeg også gerne de næste 4 år.

Foto: Jan Andersen

Leave a Reply