Foto: TM&E-Air-view.dk

BDO Hobro Bygger nyt kontor i Hobro – Lillegården El sikrer der er strøm nok til alle.

På vej ud mod Hobro nord tilkørslen til E45 opfører BDO deres nye kontorbygning. BDO i Hobro har i dag kontorer på 1. sal ud til Nytorv– lige midt i Hobro, men fra 8. februar flytter revisorvirksomheden i helt nye lokaler på Jeppe Aakjærs Vej 10 i den nordlige del af Hobro.

Det at drive revisions- og rådgivervirksomhed i dag kræver en masse it-netværk og strøm til alle arbejdes- stationer. Man kan sige at der skal være stikkontakter nok og lynhurtigt internet, ellers fungere et moderne kontor bare ikke. Lillegården El har stor erfaring i at planlægge og gennemføre kabeltræk i erhvervsbyggerier.

Artiklen forsætter under videoen: 

Når et erhvervsbyggeri planlægges kan vi rådgive om alt indenfor netværk, strøm og belysning, så virksomhedens ansatte får optimale arbejdsbetingelser i deres hverdag – udtaler Jens Bjørn fra Lillegården El.

Travlheden i byggeriet kan også mærkes hos Lillegården El, der med 70 ansatte, hele tiden er i udvikling. Ikke kun i antal medarbejdere og kunder, men også indenfor alt det den nye teknologi, der bliver standard i moderne erhvervsbyggerier.  I dag skal elektrikere både kunne de klassiske strøm- og el-opgaver og samtidig kunne stå for de nyeste teknologier indenfor data, belysning og alarm/sikring.

Foto/Tekst: TM&E-Air-view.dk

Leave a Reply