Foto: Johnny sørensen / HobroPortalen - Hobro IK

Blåkläder bliver workwear-partner i Hobro IK

Hobro IK og Blåkläder Workwear Danmark har indgået et nyt samarbejde, som gør Blåkläder til officiel workwear-partner i klubben. Aftalen indebærer blandt andet, at de frivillige i Hobro IK iklædes arbejdstøj fra Blåkläder Workwear.

Hobro IK er dybt afhængige af klubbens mange frivillige, som hjælper til med alverdens opgaver både i forbindelse med kampe, men også i hverdagen. Fremover udstyres de arbejdende folk bag kulisserne med arbejdstøj fra Blåkläder Workwear, som Hobro IK har indgået en ny aftale med, hvilket gør Blåkläder til Workwear-partner og hovedpartner i klubben.

Det nye samarbejde med Blåkläder Workwear vækker begejstring hos salgschef i Hobro IK, Rasmus Ingeman.

– Vores klub ville ikke fungere uden de mange frivillige, som arbejder stenhårdt for klubben, og derfor glæder det mig, at vi nu kan klæde dem ordentligt på til arbejdsopgaverne gennem vores nye samarbejde med Blåkläder Workwear, fortæller salgschef i Hobro IK, Rasmus Ingeman.

Blåkläder Workwear er en svensk familiedrevet virksomhed, der i over 50 år har udviklet, produceret og solgt arbejdstøj, handsker og sko. Hovedkontoret og produktudviklingen ligger i Sverige, mens den danske afdeling, som har eksisteret i seks år, har base i Støvring.

– Vi har jo kendt Hobro IK længe og husker især oprykningen i 2014, hvor klubben hurtigt blev Superligaens darlings. Det var en rigtig god historie dengang, og udviklingen i klubben er jo fortsat på imponerende vis lige siden. Så vi er rigtig stolte af, at vi som ny workwear-partner kan være med til at bakke op om klubben, udtaler René Christiansen fra Blåkläder Workwear Danmark.

I første omgang er det primært kontrollørerne og personalet i salgsboderne, som iklædes tøj fra Blåkläder.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny sørensen

Leave a Reply