Foto: Andreas Falck

3 Hobro IK spillere kåret på ligabold.dk

Hele 3 Hobro IK-kåringer på seriehjemmesiden www.ligabold.dk Hobro IK’s serie 1 hold har i vinteropstarten fået tildelt hele tre flotte kåringer.

Årets talent i serie 1, kreds 6, blev vores egen Faris Bidejic. Faris kom til klubben i sommer fra Randers Freja, og vi har nydt godt af Faris’ tekniske evner og finurlige driblinger. Han er outstanding i spillet fra midterlinjen til modstanderens felt, hvor han gang på gang driver gæk med modstanderne.

Faris arbejder på at blive endnu farligere i og omkring feltet. Han skal lave flere assists og mål i foråret end i efteråret. Det er startet bedre og han scorede et mål og lave en flot assist i lørdags mod MorsØ. Tillykke til Faris.

 

Mathies Skjellerup og Stefan Kahr var nomineret til Årets spiller i kredsen, og det var Mathies, der løb fortjent med hæderen.

Vi er stolte over at have hele to spillere nomineret ud af fire spillere i rækken.

Mathies har lagt på sit spil, og han er en sindssyg vigtig spiller for os. Han er målfarlig, udfordrende og arbejder stenhårdt for holdet.

En helt fortjent kåring, og det falder fint i tråd med vores interne kåring af Mathies som Årets HIK’er. Tillykke til Mathies!

Desuden blev vi også kårets til rækkens bedste stadion.

Ikke overraskende kunne DS Arena lade sig kåre som den bedste ramme for en serie 1 kamp.

Et stort tillykke til hele klubben!

ÅRETS TALENT I JYLLAND SERIE 1, PULJE 6 – VINDEREN ER:

30% Faris Bijedic, Hobro IK
– Den 19-årige spiller kom til Hobro fra Randers, og han har gjort det godt siden ankomsten. Bijedic er uden tvivl en meget dygtig fodboldspiller, hvor potentialet er til mere end Serie 1.

27% Mikkel Siverts, Helsted Fremad

– Den unge kantspiller har været rigtigt stærkt spillende i det forgangne år, hvor han er været en profil på mandskabet. Han er stærkt til at drible og hurtig samt været målfarlig.

23% Kasper Svankjær, Aalborg Chang
– Midterforsvareren havde et rigtigt flot 2017. U19-spilleren har masser af kvalitet, og han bliver spændende at følge.

20% Martin Jensen, Kristrup Boldklub 

– Jensen er fra årgang 1998, hvor han er fast mand på Serie 1-mandskabet. Han er vildt hurtig, og en evig trussel mod modstandernes forsvar.

ÅRETS SPILLER I JYLLAND SERIE 1, PULJE 6 – VINDEREN ER:

30% Mathies Skjællerup, Hobro IK
– Skjællerup har prioriteret fodbolden og absolut været en kæmpe profil for Serie 1-mandskabet. Han har trænet med i Superliga-truppen og spillet reserveholdskampe. Absolut en stor profil, der også har vist sin målnæse med 10 kasser i efteråret.

25% Mathias Fransen, Helsted Fremad
– Han kom tilbage efter et års skadespause med operationer og har gået fra 0-100 på ingen tid og har scoret 32 mål i året der er gået. Stærkt af den kompetente offensive spiller.

23% Rune Vincent Nielsen, Aalborg Chang
– Anføreren har været rigtig stærk i 2017 for Chang. Han går forrest til træning og kamp. En uundværlig spiller for det nordjyske mandskab, der gang på gang viser hans vigtighed for holdet.

22% Stefan Karh, Hobro IK
– Kahr var ude med skader i 1,5 år, men er virkelig kommet tilbage i fuld vigør i året der er gået. Han styrmand i forsvaret, og udviser stor ro i defensiven hos HIK. Absolut en vigtig brik for mandskabet.

ÅRETS STADION I JYLLAND SERIE 1, PULJE 6 – VINDEREN ER:
40% Hobro Stadion
– Superliga-klubbens stadion bliver også ofte brugt, når Serie 1-holdet tørner ud, hvilket giver unikke omgivelser for afviklingen af en Serie 1-kamp.
38% Kristrup Stadion
– Det er altid en fornøjelse at komme på Kristrup Stadion, når de lokale favoritter løber på banen. Der er styr på alt det praktiske såvel på som udenfor banen, hvilket gør det til et rigtigt godt sted at se fodbold.
22% Nibe Stadion

– Med klubhuset tæt på og folk på bakken, så er der altid god stemning, når Nibe spiller på hjemmebane i Serie 1. Et fint seriestadion.

Foto: Andreas Falck / Tekst: Peter Thomsen

Leave a Reply