Foto: Johnny Sørensen

FCK venter i endnu en svær kamp for Hobro IK

Thomas Thomasberg råder igen over topscorer Pål Kirkevold og Vito Hammershøy-Mistrati, men må se bort fra Quincy Antipas, der er ude med karantæne, når FCK besøger DS Arena onsdag aften.

Der er mulighed for genrejsning fra weekendens nederlag mod Alka Superligaens førsteplads, FC Midtjylland, der søndag kunne rejse hjem med en sejr efter en kold dag på DS Arena. Onsdag kl. 20.00 kommer de forsvarende mestre fra FC København på besøg i endnu en svær kamp for et Hobro-mandskab, der higer efter forårets første sejr.

Selvom et nederlag til mesterskabskandidaterne normalvis ikke er et af de resultater, man ærgrer sig mest over, så var Thomas Thomasberg alligevel ekstra ærgerlig over nederlaget efterfølgende. Cheftræneren var tilfreds med indsatsen, der havde fortjent mindst et point mod de skarpe midtjyder, der via Marc Dal Hendes to scoringer har vundet tre ud af tre af forårets kampe.

Hobro IK har derimod blot fået et point ud af ni mulige, og vi skulle 83 minutter hen i søndagens kamp, før Frans Putros scorede holdets første mål i foråret. Det gjorde han til gengæld med manér, da han direkte på frispark sendte den kontrolleret over muren og op i hjørnet.

Onsdagens modstandere fra FC København kommer med en sejr i bagagen, da de søndag aften slog OB med 1-0 i Parken. Her sørgede den tidligere Silkeborg-spiller, Robert Skov, for kampens enlige mål. Ligesom Putros scorede den venstrebenede FCK-spiller direkte på frispark, da han fra lang afstand knaldede bolden i mål med hjælp fra undersiden af overliggeren.

18 spillere er udtaget til opgøret mod FC København.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
29. Sebastian Grønning
77. Alexander Baun

Hobro IK har igen Pål Kirkevold og Vito Hammershøy-Mistrati med i truppen efter overstået karantæne. Omvendt er Quincy Antipas ude med karantæne, efter han modtog en advarsel i opgøret mod FC Midtjylland i søndags. Ude er også Jacob Tjørnelund, der måtte udgå med en skade i søndags.

Der er kampstart på DS Arena klokken 20.00 onsdag aften, hvor vi håber, at en masse mennesker trodser kulden og finder vej til tribunerne for at støtte de gulblusede fra Mariagerfjord. Ellers kan kampen ses i tv på Canal 9 eller følges vi Hobro IK’s profiler på de sociale medier.

Foto: Johnny Sørensen / Tekst: Eddi Bisgaard Kristensens,

Leave a Reply