You are here
Home > Nyheder >

U15 vandt lørdag 4-2 ude over Thisted FC

Efter mandagens pointtab i de sidste minutter skulle Hobro drengene rejse sig lørdag i Thisted. Holdet fik den værst tænkelige start ved at være bagud 2-0 efter 15 min. Hobro virkede stressede og efterlod alt for meget plads til modstanderen over hele banen.

I stedet for at knække sammen – så stod drengene sammen og kæmpede sig tilbage. Kort efter 2-0 målet satte Hobro deres første etableret angreb sammen, hvilket også gav mål. Mathias Skov satte sig igennem i højre side og efter lidt roderi endte bolden til sidst hos Markus Friis, som satte bolden ind. Hobro fik også udlignet inden pausen. Markus Pedersen fandt Bao Hansen med en ægte sukkerbold, som sikkert med hovedet satte bolden i mål. Hobro havde fundet en meget bedre balance over linjerne, som bl.a. skyldes Joachim Andersen, der efter 20 min kom ind og var med til at sætte holdet sammen.

I anden halvleg foregik meget af spillet på Thisteds halvdel. Christopher Slothuus fandt plads centralt, afdriblede en spiller og sparkede den flot i mål til en Hobro føring. Alt virkede under kontrol, og Thisted var sjældne gæster på Hobros halvdel. Markus Pedersen får brokket sig til en gult kort, og Thisted får kort tid efter et mulighed efter en dødbold, men her var Jeppe Staniok hurtig og fik bolden over målet. Til sidst blev det så til 4-2, da Markus Friis satte sig igennem og fandt William Albrektsen foran målet, der kunne prikke bolden i mål.

Drengene skal have stor ros for at vende 0-2 til 4-2. Det krævede moral og sammenhold. I dag skal sejren fejres – fra næste uge arbejdes der videre på at forbedre flere dele af spillet inden hjemmekamp onsdag mod GUG.