You are here

Teaterløjerne fortsætter i Teaterkredsen Mariagerfjord

I denne uge fejres 50 år jubilæet med ikke mindre end en “Teaterfest” med tre vidt forskellige forestillinger i meget høj kvalitet – lige fra klassisk teater med Det Kgl. Teater, det forrygende Operettekompagni og en morsom revy. 

Men sæsonprogrammet fortsætter, og der bydes den 26 september i Hobro Theater på det anmelderroste musikteaterstykke The Einstein of Sex.

Pressen skrev: “En forestilling på højeste og mest finurlige, internationale niveau. Episk, bevægende…. en perle, en sejr. Begavet, vittig og bansat musikalsk teatermutation. Vigtig, sjov og charmerende forestilling, der gør publikum klogere.
Et hamrende godt skrevet stykke med et aktuelt og menneskekærligt budskab, og den mest underholdende historietime man kan opleve. Publikum skraldgriner.”

Forestillingen er et stykke doku-musikteater om homoseksualitetens historie og med dagbladet Informations ord en “skæv og kabaretflabet skildring” af den ukuelige tyske forfatter og seksualforsker Magnus Hirschfeld, som grundlagde verdens første sexologiske institut i Berlin, hvor verdenshistoriens første forsøg på at bekæmpe undertrykkelse af homoseksuelle fandt sted. Iøvrigt foretog Magnus Hirschfeld verdens første kønsskifteoperation på en dansker.
I forestillinger i dag hyldes Magnus Hirschfeld som foregangsfader i kampen for homoseksuelles rettigheder.

Teaterchef Pete Livingstone har skrevet musikken og akkompagnerer selv på klaveret sine performere (i alt 7 skuespillere) , som alle lægger stemmer til i et mix af talekor, spillescener og flerstemmige sange.

Billetter kan købes online eller på bibliotekerne. Spisning før forestillingen kan bestilles i Theaterrestauranten.

Foto/Tekst: : Teaterkredsen Mariagerfjord

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top