Foto: Johnny Sørensen

SUPERLIGA: Lokalkamp i Randers i dag

Hobro IK med cheftræner Allan Kuhn i spidsen skal i dag forsøge at opretholde den seneste fine pointstime, når der spilles lokalopgør ude mod Randers FC.

Fire point er det blevet til i de seneste to kampe, og sæsonens første sejr blev sikret mod OB senest. Dermed er Hobro IK på ret kurs, og den kurs skal cheftræner Allan Kuhn og spillerne forsøge at holde, når den i dag står på lokalopgør ude mod Randers FC.

Randrusianerne har skrabet seks point sammen i de første fem Superliga-kampe, hvilket rækker til en øjeblikkelig niendeplads. Man indledte sæsonen med et nederlag hjemme mod Brøndby IF, men i de seneste fire kampe har Randers FC ikke tabt, hvorfor der bestemt ikke venter mandskabet fra Mariagerfjord nogen let opgave i dag.

Det bliver i dag også til et gensyn med Hobro IK’s tidligere cheftræner Thomas Thomasberg, der som bekendt skiftede til Randers FC inden denne sæson. I dag står han for første gang over for sin tidligere klub, og mon ikke Hobro-spillerne finder lidt ekstra energi frem for at sikre både tre point og håneretten over deres tidligere træner samt lokalrivalerne fra Randers FC i dag.

Cheftræner Allan Kuhn har udtaget følgende trup til lokalopgøret.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
9. Danny Olsen
8. Frans Dhia Putros
11. Emmanuel Sabbi
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel M. Pedersen
17. Edgar Babayan
24. Rasmus Minor
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
80. Quincy Antipas
99. Djiby Fall
Mathies Skjellerup

Danny Olsen har været ukampdygtig, siden han matte udgå mod FC København i anden spillerunde, men han er nu klar igen og indgår i trup.

Lokalopgøret mod Randers FC sparkes i gang klokken 14.00 i dag på BioNutria Park i Randers. Vi håber, at mange Hobro-fans tager den korte tur fra Mariagerfjord til Randers for at bakke op om holdet. Er dette ikke en mulighed, kan man i stedet se kampen på EuroSport 2 med optakt fra klokken 13.30.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny Sørensen

Leave a Reply