You are here
Home > Galleri >

Hobro IK tabte lokalbraget i Randers

Fem dårlige minutter i 1. halvlegs slutfase kostede dyrt i dagens 0-3-nederlag mod Randers FC og deres tidligere cheftræner, Thomas Thomasberg.

Sidste weekends sejr over OB så ud til at give selvtillid til Allan Kuhns tropper. Hobro IK startede godt. Både Djiby Fall og Edgar Babayan havde inden for kampens første tre minutter to fine afslutningsmuligheder uden for feltet, men desværre var ingen af dem inden for rammen. Efterfølgende havde Randers FC ligeledes et par skud fra distancen. Ingen af dem havde dog kvaliteten til at true Jesper Rask i mål.

Efter en actionfyldt indledning på kampen tabte kampen en smule af pusten, og spillet foregik i højere grad på banens midte.

Første afslutning inden for rammen kom efter 28 minutter, hvor Djiby Fall fik et frispark et stykke fra Randers FC’s straffesparksfelt. Edgar Babayan tog tilløb og fremtvang en god redning fra Patrik Carlgren i hjemmeholdets mål.

Martin Mikkelsen og holdkammeraterne kom sig aldrig over de to sene scoringer i 1. halvleg.

I 1. halvlegs afslutning fik Randers FC bedre fat i spillet. Og det var en kold spand vand, som Hobro-mandskabet måtte modtage i 42. minut, da André Rømer kom først på Erix Marxens hovedstød. Marxen lå helt fri i bagerste område efter et hjørnespark, og han kunne ugeneret heade Rømer fri foran mål. 1-0 til Randers FC.

I første halvlegs tillægstid blev ondt værre for Hobro IK. Et boldtab midt på egen banehalvdel. Emil Riis Jakobsen blev retvendt mod Hobro-målet, og her fandt han vej til netmaskerne gennem et fladt spark i det lange målhjørne. En rædselsfuld afslutning på første halvleg, hvor Hobro IK indkasserede to mål i slutfasen, ødelagde derfor det gode indtryk, som gæsterne i kampens første 40 minutter havde efterladt.

Randers kørte sejren hjem i 2. halvleg
2. halvleg startede med chancer til begge mandskaber. Først var Djiby Fall tæt ved efter et indlæg fra indskiftede Quincy Antipas, og i den anden ende var det Benjamin Stokke, som burde havde fået mere ud af en god situation, men Rasmus Minor nåede flot tilbage og afværgede til hjørnespark.

De gulklædte havde problemer med at skabe de store muligheder i 2. halvleg. Hjemmeholdet organiserede sig godt og var farlige på omstillinger, når Hobro-mandskabet mistede bolden farlige steder på banen.

Djiby Fall startede for anden kamp i træk helt fremme for Hobro IK.

Endnu en omstilling ramte gæsterne i 67. minut. Nikolai Poulsen kom til baglinjen og smed et forrygende indlæg ind i panden på Saba Lobzhanidze, der udplacerede Jesper Rask. 3-0 til hjemmeholdet.

Kampens sidste halvdel bar præg af en masse udskiftninger. Der blev langt mellem chancerne, og på baggrund af en skidt 2. halvleg og fem rædselsfulde minutter i slutningen af første, måtte Hobro IK rejse fra Randers med et tre-måls nederlag.

Der er ikke tid til at ærgre sig i lang tid, da AGF kommer på besøg på DS Arena allerede på fredag.