Foto: Johnny Sørensen / DK-Event

Stjernefrø leverer musikken til Open By Night

Store Torv indtages af unge Jyske Talenter, der brænder for at underholde de besøgende til Open By Night med det bedste de har lært

Er man til god musik fremført af unge musikere, der brænder for at optræde, så bør man søge mod Store Torv lidt i kl. 18:30 under Open By Night i Hobro den 30. September.

Lokale Hobrodrenge rocker løs
Her vil Jyske Talenters unge medlemmer nemlig give iørefaldende smagsprøver på deres kunnen. Blandt andet vil bandet 4 Heavens, som består af fire 15-årige drenge fra Hobro starte en fest, når de på sprødeste vis fortolker Dizzy Miss Lizzy, Green Day m.fl. Derudover vil de 12 unge optrædende talenter fremføre et godt blandet repertoire af kendte pop- og børnepopsange. Der vil også være audition for unge håbefulde talenter, som godt kunne tænke sig at blive en del af Jyske Talenter.

Forening for unge der brænder for at optræde
Jyske Talenter er en forening, som har til fordel at hjælpe unge musikere, der brænder for at spille, med at komme ud at optræde.
Vi hjælper dem ved at skabe spillejobs, hvor de unge kan prøve sig selv af og få erfaring med at optræde foran et rigtigt publikum. Derudover så afholder vi workshops, hvor vores medlemmer undervises af professionelle i, hvordan man sparker røv på en scene. Vi har også kurser i sangskrivning, og det er en stor tilfredsstillelse for os involverede at se, hvordan det er med til virkeligt at flytte de unge musikere. Mange af vores medlemmer har taget skridtet videre, har udgivet musik og er i fuld gang med at sætte gang i deres musikalske karrierrer, forklarer Steffen Bastrup Pedersen, der er formand i foreningen Jyske Talenter.

Opvarmning for Stig Rossen
Jyske Talenter er ude at optræde cirka 20 gange om året, og udover at stå for underholdningen til Open By Night i Hobro i september, så er de Jyske Talenter blandt anet også hyret til at varme op for Stig Rossen, når han giver koncert på Læsø den 15. Oktober.

Koncerten, der finder sted på Store Torv i Hobro, starter kl. 18:30 og der lukkes og slukkes for den gode musik kl. 21:30.

Leave a Reply