Ny tribune indviet med manér

Det spritnye udebaneafsnit på DS-arena er en realitet. Mandag aften blev tribunen med plads til 1.400 stående tilskuere indviet i matchen mod FC Midtjylland.

Den nye tribune er blevet virkelighed via et sponsoreret fra den lokale handelsvirksomhed, Pajo Bolte, der i forvejen er engageret som en af Hobro IK’s trofaste støtter.

Se også: Superliga: Hobro IK – FC Midtjylland

Se også: Hobro IK får ny tøjsponsor

– Vi har sagt ja til yderligere at involvere os i klubben, fordi vi har et stort hjerte for Hobro IK, siger direktør Lars Johansen. – Det er ingen hemmelighed, at mange af vores kunder også er fodboldinteresserede. Derfor er et sponsorat i klubben naturligvis et led i en forretningsmæssig strategi. Vi skal gerne have lidt igen, og det skal vi nok få, konstaterer Lars Johansen, der sammen med sin far, Poul Anker Johansen driver virksomheden med i alt 36 ansatte.

Den nye tribune fik i øvrigt lidt af en ilddåb med de engagerede FC Midtjylland-tilhængere. Sidstnævnte testede konstruktionen med al den energi, de normalt også lægger for dagen på egen arena.

Konstruktionen klarede skærene og fik tilmed ros på vejen fra de medrejsende fans. Flere hæftede sig ved et særdeles godt overblik over DS-Arena, som – når hele ombygningen er overstået – efter sommerferien kan huse i alt 10.225 tilskuere.

– Vi har sagt ja til yderligere at involvere os i klubben, fordi vi har et stort hjerte for Hobro IK – Udtaler Lars Johansen

Kilde: Thomsen Medie & Event

Leave a Reply