Foto: Poul Søndberg

Ny restauratør hos Hobro Idrætscenter & Danhostel

Som tidligere meddelt har Hobro Idrætscenters restauratør gennem de seneste næsten 11 år, Mikkel Schnoor Nielsen, valgt at stoppe pr. 31/5 2018.

På falderebet fastslår Mikkel Schnoor Nielsen at Hobro Idrætscenters café er en sund og økonomisk god forretning, som han har været utrolig glad for at drive i de næsten 11 år.

Med en opsigelse på et år, har Hobro Idrætscenters bestyrelse haft god tid til at finde den rette til at overtage forpagtningen af caféen i Hobro Idrætscenter og på Danhostel

Hobro Idrætscenter har fundet en værdig afløser for Mikkel Schnoor Nielsen, idet man netop har indgået forpagtningsaftale med den 30 årige Claus Svendsen, som er bosiddende i Valsgaard.

Claus Svendsen er uddannet kok og er i øjeblikket ansat på Aalborg Airport Hotel, hvor han stopper, når han den 1/6 tiltræder det nye job i Hobro Idrætscenter og på Danhostel. Han har næsten 10 år bag sig som kok og har prøvet kræfter med flere store hoteller og restauranter. Endelig har han i flere år i forbindelse med større arrangementer været hjælper for centrets nuværende restauratør Mikkel Schnoor Nielsen, så Claus Svendsen er meget kendt med forholdene i Hobro Idrætscenter og ikke mindst de store arrangementer som har været afviklet de seneste flere år.

Claus Svendsen tiltræder i Hobro Idrætscenter den 1. juni 2018, og vil straks fra start være at finde bag disken i Hobro Idrætscenter og på Danhostel.
Claus Svendsen vil drive Hobro Idrætscenters café videre i samme ånd, som i Mikkel Schnoor Nielsens periode, hvilket betyder at han ud over den daglige betjening af sportsfolk og div. mødeaktiviteter, også vil levere mad ud af huset og selvfølgelig stå for de store møde- og festarrangementer i centret. Endelig vil Claus Svendsen selvfølgelig også klare allerede bestilte arrangementer og privatfester.

Claus Svendsen er en rutineret kok. Han er opvokset i lokalområdet, og i dag bosiddende i Valsgaard. Han er gift med Malene og har to piger. Han blev uddannet kok på Hotel Kolding Fjord, og har efterfølgende arbejdet på flere store restauranter.

– Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at finde en ny, kompetent forpagter til at afløse Mikkel Schnoor Nielsen i vores café, og med valget af Claus Svendsen tror vi, at vi har fundet den rette mand til at drive cafeteriet videre på samme gode måde, fortæller formanden for Hobro Idrætscenters bestyrelse, Henrik Bøker Nielsen.

– I et så stort center som vores, er det utrolig vigtigt, at vi har en velfungerende café til at betjene de næsten 300.000 gæster, som kommer i centret og på Danhostel i løbet af et år, og vi glæder os til at samarbejde med Claus Svendsen fra den 1. juni, slutter Henrik Bøker Nielsen.

Leave a Reply