Foto: TM&E-Air-view.dk

ERHVERV: Valsgårds nye bydel oplevede velbesøgt åbent hus

Jacob Grønlund var meget tilfreds med fremmøde til Grønlund Gruppens og EDC Søren Jensens åbent hus, på de nye rækkehuse på Vester Højgård Vej i Valsgård.

Boligerne er lavet efter de nye isoleringskrav og er godt indrettet med kvalitetsmaterialer og lyse rum. Husene er energivenlige og passer til alle aldersgrupper. Udvendigt er rækkehusene opført i vedligeholdelsesfrie materialer. Den nye bydel ligger centralt midt i Valsgård, og har offentlig transport lige uden for døren.
Vi er glade for et overordentlig velbesøgt åbent hus, med stor interesse fra mange købere – udtaler Jacob Grønlund og fortsætter -Vi har lavet nogle gode boliger i Valsgård, med skole, idrætshal og købmand indenfor gåafstand. Og fantastisk tæt på den smukke natur ved Branslev bakker og Mariager fjord.

Åbent hus blev gennemført i samarbejde med EDC Søren Jensen fra Hobro. Som fremover forestår salget af rækkehusene i Valsgård. Landsbyen Valsgård, der ligger lige udenfor Hobro, har i de senere år fået ny skole og gennemrenoverede idræts faciliteter. I øjeblikket er der også en nybygning af dagligvarebutik i gang i byen hvilket er kommet i stand med massiv støtte fra byens borgere.

Med en placering tæt på E 45 motorvejen og alle de førnævnte forbedringer i byen, har Valsgård for alvor lagt landsbydøden bag sig, og fremstår i dag som en by i vækst med kort afstand til Hobro og verden udenfor.

Foto: TM&E-Air-view.dk

Leave a Reply