You are here
Home > Alarm 112 >

Ny chefanklager i Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi har nu fået en øverste chef for Anklagemyndigheden. Fra 1. oktober 2017 er Tina Østergaard nemlig udnævnt til chefanklager ved Nordjyllands Politi.

Den tunge post er dog ikke helt ny for Tina Østergaard, da hun har fungeret i stillingen siden 1. juni 2017, hvor hendes forgænger på posten, Anne Marie Roum Svendsen, blev udnævnt til kredsens politidirektør.

”Jeg er meget glad på både politiets og egne vegne over, at Tina Østergaard nu er blevet udnævnt. Jeg ser frem til samarbejdet,” siger politidirektør ved Nordjyllands Politi, Anne Marie Roum Svendsen.

Solid erfaring
Også Tina Østergaard er godt bekendt med arbejdet i Nordjyllands Politi, da hun siden 1. maj 2016 har arbejdet som advokaturchef i Nordjyllands Politi. Før det var hun senioranklager ved Statsadvokaten i Viborg, og hun har – siden hun i 1998 færdiggjorde sin uddannelse til jurist – arbejdet for politiet.

Tina Østergaard glæder sig meget til at stå i spidsen for Anklagemyndigheden i Nordjyllands Politi.

”Jeg vil som ny chefanklager arbejde for at skabe et dynamisk miljø, hvor de centrale nøgleord for mig er: trivsel, samarbejde, synlighed, helhedstænkning og så ikke mindst god service til borgerne,” siger Tina Østergaard.

Chefanklager Tina Østergaard indgår i politikredsens Øverste Ledelse.


Tina Østergaard – fakta

• Uddannet jurist fra Århus Universitet i 1998
• Anklager frem til 2007
• Senioranklager frem til 2010
• Vicestatsadvokat frem til 2013
• Senioranklager frem til 2016
• Advokaturchef frem til 2017

Foto: Google Maps

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top