You are here
Home > Nyheder >

Nordjysk lokalbrag på DS Arena

For anden weekend i træk er der et nordjysk Superliga-opgør på programmet for Hobro IK. Sidste weekend var Vendsyssel FF modstanderen, men i dag er det AaB, som mandskabet fra Mariagerfjord skal dyste imod, og denne gang er det hjemme på DS Arena.

Allan Kuhns mandskab skal til dagens opgør bygge videre på en fin anden halvleg senest mod Vendsyssel FF, men cheftræneren håber at se lidt mere skarphed fra sine spillere på banens sidste tredjedel i morgen.

Morgendagens gæster fra Aalborg kom godt fra land i Superligaen med fire sejre i sæsonens første fem kampe, men er nu uden en sejr i de seneste fire kampe. Senest spillede man 1-1 hjemme mod Vejle Boldklub.

AaB har scoret færrest mål af alle hold i Superligaen indtil nu, men har omvendt været skarpe til at lukke af foran eget mål, hvor der blot er indkasseret ni scoringer. Sæsonens resultater placerer aalborgenserne på en øjeblikkelig 3. plads i Superligaen.

Til dagens brag mod AaB er følgende spillere med for Hobro IK.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
11. Emmanuel Sabbi
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
19. Julian Kristoffersen
20. Collins Tanor
24. Rasmus Minor
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
99. Djiby Fall

Cheftræner Allan Kuhn må se bort fra Pål Alexander Kirkevold, Edgar Babayan, Martin Mikkelsen og Jacob Tjørnelund, der alle er ukampdygtige. Alexander Baun er ny i truppen i forhold til seneste opgør mod Vendsyssel FF.

Der er kampstart klokken 14.00 på DS Arena i morgen, og har du endnu ikke sikret dig en billet til opgøret, så kan du gøre det via shop.hikfodbold.dk

Husk, at der op til opgøret er eSport-tema på DS Arena i samarbejde med morgendagens kampsponsor Labtech Data, hvorfor der er god grund til at møde op, når portene åbner klokken 12.45.

Er man forhindret i at møde op på DS Arena i morgen, så kan kampen ses på Eurosport 2 med optakt fra klokken 13.30.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen / Foto: Johnny sørensen

HobroPortalen
Tekst på vej
Top