You are here
Home > Galleri >

Hobro blev lillebror i nordjysk lokalbrag

Det var et skadesplaget Hobro-mandskab, der søndag fik stryg med 0-5 hjemme på DS Arena imod et velspillende AaB-hold.

Allerede inden startfløjtet talte listen af ukampdygtige spillere blandt andet Edgar Babayan, Pål Kirkevold, Martin Mikkelsen og Jacob Tjørnelund.

Og optakten til kampen blev desværre ikke bedre, da Yaw Amankwah, som var spået en plads i midterforsvaret, ikke var i stand til at starte kampen. Den tidligere AaB’er, Nicholas Gotfredsen, måtte derfor træde til på højre back, og Jesper Bøge blev flyttet ind ved siden af Rasmus Minor i centerforsvaret.

Kampen startede meget jævnt med AaB mest på bolden, dog uden nævneværdige chancer til nogle af holdene. Sebastian Grønning og Quincy Antipas havde hver deres forsøg inden for de første tyve minutter, men begge afslutninger fra distancen røg et godt stykke over AaB-målet.

Ud af det blå åbnede AaB så målscoringen efter en halv times spil. Et hjørnespark fra venstresiden blev sendt ind tæt ved Jesper Rask. Hobro-målmanden tabte bolden i sit indgreb, og efter lidt klumpspil landede bolden for fødderne af AaBs Kasper Pedersen, der kunne bringe gæsterne i front med 1-0.

Vi skulle 40 minutter ind i kampen for at finde Hobro IKs første afslutning indenfor rammen. Et indlæg fra venstre fandt Quincy Antipas, der forsøgte at dreje bolden i nettet med højrebenet. Den sad dog lige på Jacob Rinne i AaB-målet.

Kort før pausen udbyggede gæsterne deres føring. Kasper Kusk slap fri i højresiden og fandt inde foran kassen Tom van Weert, som nemt kunne sende bolden i nettet med indersiden, og Hobro til pause bagud 0-2.

Hobro IK åbnede 2. halvleg fint, og Mathias Haarup testede efter et par minutters spil Jacob Rinne med en flad afslutning.

Efter 54 minutter testede Kasper Kusk Hobro-målet. Kantspilleren trak ind i banen til sit venstre ben, men hans skruede forsøg strejfede ydersiden af stolpen hos Jesper Rask.

En time inde i opgøret afgjorde AaB reelt kampen. Et hjørnespark fra Lucas Andersen, der blev sat ind i pausen, fortsatte mellem venner og fjender ind bag Jesper Rask til 0-3 til gæsterne. På vejen snittede en uheldig Danny Olsen bolden og blev krediteret for et selvmål.

AaB straffede i 2. halvleg det skadesramte Hobro-mandskab, og efter 67 minutter blev det 0-4. Tom van Weert driblede rundt på kanten af feltet, og med venstreskøjten drejede han flot bolden op i fjerneste målhjørne.

Få minutter senere blev det 0-5. Indskiftede Lucas Andersen blev spillet alene igennem med Jesper Rask, og her svigtede han ikke. Et simpelt træk udenom keeperen, og så kunne han let sende bolden i nettet endnu en gang.

I den resterende del af kampen forsvarede hjemmeholdet sig blot for ikke at indkassere yderligere. Det lykkedes, men forhindrede ikke gæsterne fra AaB fra at rejse nordpå med en storsejr på hele 5-0.