You are here
Home > Nyheder >

U15 var igår i Hadsund og skulle forsøge at hente 3 point

Holdet kunne med en sejr i dag spille sig på 2. pladsen i puljen afhængig af resultatet mellem Aabybro og Thisted. Hobro sad på spillet i første halvleg, hvor Hadsund lurede på omstilling, hvor de især forsøgte sig over deres højre kant. Det var ikke en halvleg med alt for mange chancer, så der skulle noget ekstra til at sætte gang i målscoreren. Gustav Offersgaard forsøgte sig med et langskud efter 30 min – og hvilket et! Langt udefra hamrede han bolden op i krydset til en Hobro føring, som holdt til pausen.

I anden halvleg var det et Hobro hold der i store dele af halvlegen var i kontrol. Planmæssigt kom ham også foran 2-0. Bao Hansen fandt Marcus Friis foran mål, der dog missede muligheden. Heldigvis var Mads Knudsen, U14 spiller, hurtig over bolden og sparkede den ind. Kort tid efter reducerede Hadsund på en opfølgning af et frispark, som Jeppe ellers fik vippet på overlæggeren i første omgang. Spændingen blev dog punkteret efter Markus Pedersen gjorde det til 3-1. Hadsund havde ikke mange kræfter tilbage, og stod på egen halvdel uden at jagte en reducering igen.

En kamp hvor Hobro var i kontrol og gjorde det godt. Kampen var præget af perioder hvor Hobro sad på spillet uden at komme til mange chancer, da modstanderen forsvarede dybt og levede på omstillinger.