Nordjyllands politi efterlyser stadig Carsten Thomsen

I forbindelse med eftersøgningen af Carsten Thomsen, der forlod plejecenteret i Mou fredag aften, genudsender Nordjyllands Politi efterlysningen, med supplerende oplysninger.

Politiet har nu intensiveret eftersøgningen i nærområdet vest for Mou, hvor Carsten Thomsen blev set i tidsrummet umiddelbart efter sin forsvinden. Politipatruljer har gået fra dør til dør ad de mulige ruter fra Mou mod vest. Opgaven har her været at sikre at alle udhuse i området er blevet gennemsøgt.

Mandag aften modtog vi desuden en anmeldelse om, at Carsten Thomsen var blevet set på Halvej, med retning mod Snebærvej, i Godthåb vest for Svenstrup, søndag formiddag mellem kl. 9 og kl. 9.30. Vidnet har her lagt mærke til beklædningen og særligt de nævnte tatoveringer. Derfor beder Nordjyllands Politi borgere i og omkring Godthåb, og muligvis endnu længere mod vest, om at være opmærksomme. Ligeledes vil vi gerne i kontakt med personer der har gået på, og i området omkring Halvej søndag formiddag mellem kl. 9 og kl. 10.

Henvendelse til Nordjyllandt politi på tlf. 114

Han beskrivers som ældre skaldet mand, 67 år, 180 cm høj og kraftigt bygget.

Han er iført en kortærmet skjorte, cowboybukser og bærer seler.

Han har “sømandstatoveringer” på begge arme.

Det vedhæftede billede er vellignende.

rt1ext4avxugow3g5sk7

Leave a Reply