IK Rosendahls U-15 piger har fået udebanetrøjer og vinterjakker sponseret af Bilhuset Haldrup i Hobro. Foto: TM&E Air-view.dk

Lokal støtte giver lokale kunder

Hos Bilhuset Haldrup i Hobro har man valgt at sponsere lokale aktører frem for at bruge penge, tid og energi på traditionel markedsføring i aviser og blade, og det giver ifølge bilhuset mening – både på det korte og det lange stræk

Bilhuset Haldrup i Hobro vil gerne have flere kunder i butikken. Det får de, ifølge dem selv, ved at være med til, at gøre Hobro til en attraktiv by, at bo og leve i.
– Hvis vi skal øge kundemassen, kan vi ikke kun nøjes med, at overbevise mennesker i Hobro og omegn om, at de skal skifte bilmærke.

Vi som virksomhed, er nødt til at tænke langsigtet og være medvirkende til, at flere mennesker, herunder børnefamilier, får øjnene op for, hvor fantastisk et sted Hobro er at bo i, og hvor mange spændende ting, byen har at byde på. Flere tilflyttere til byen vil give flere potentielle nye kunder.

Vi er af den overbevisning, at et godt og stærkt handelsliv, attraktive sportstilbud og spændende kulturaktiviteter, er nogle af de værdiskabende parametre der bl.a. medvirker til, at en by vælges til og ikke fra, hvorfor vi ønsker, at være et af tandhjulene i det maskineri, der er medvirkende til, at nye familier får øjnene op for Hobro, fortæller filialchef Søren Ruseng fra Bilhuset Haldrup i Hobro.

Sponserer høj som lav
Og det er ikke kun buldren fra tomme tønder, når Bilhuset Haldrup i Hobro proklamerer, at de vil det lokale. Bilhuset Haldrup i Hobro har de seneste år markeret sig stærkt lokalt ved at støtte lokale idrætsudøvere på elite- såvel som amatørplan. Bilhuset Haldrup bakker for eksempel stærkt op om eliteroeren og OL-sølvmedaljevinderen Fie Udby, de er elitesponsor for byens stolthed, Hobro IK og sørger for, at fodboldspilleren Quincy Antipas er godt kørende i en Nissan Qashqai, sponseret af Bilhuset Haldrup.

– Vi er også medvirkende til, at Rosendahl IK’s U-15 piger kan repræsentere deres klub i flotte jakker og udebanetrøjer. I det hele taget så er vi ofte at finde på sidelinjen, når lokale åbner op for en god idé eller aktivitet i byen. Vi støtter for eksempel op om ”Stafet for Livet”, hvor løbere i Hobro samler ind til Kræftens Bekæmpelse.

Ikke kun for de blå øjnes skyld
Det er vigtigt for Bilhuset Haldrup, at de sponsorater og den støtte, de uddeler udmunder i en win-win situation for alle parter.
Udover vores samfundsansvar og kærlighed til Hobro og omegn, er vi også en virksomhed, der skal tjene penge. Vi mener dog sagtens, at man kan udøve lokalfilantropi og samtidig forsøge, at tjene penge på det. Vi vil hellere støtte op om lokale initiativer end, at brænde en masse kroner af på traditionel markedsføring, og håber så, at det giver pote lokalt. Det er jo lidt vores håb, at når lokalfolket ser, hvor meget støtte vi bidrager med til vores lille lokalsamfund, så får de lyst til at give os lidt igen. Det kan de gøre ved at tage et smut forbi vores forretning, næste gang de skal ud at se på ny bil. Og gør de det, så ender de måske rent faktisk med at se, de fantastiske biler, vi har i vores portefølje.
Det er også derfor, at Bilhuset Haldrup har valgt at engagere sig i Hobro Handel, hvorigennem de forsøger at øge deres egen og Hobro Handels synlighed ved blandt andet at være eventsponsor og ved at udlodde biler i konkurrencer i forbindelse med Hobro Handels aktiviteter og events.

– Hobro Handel er vel nok vores vigtigste samarbejdspartner. Når de laver aktiviteter, så støtter vi op. I deres julekonkurrence kan man eksempelvist vinde retten til en af vores biler i en måned kvit og frit.

Foto: TM&E Air-view.dk

Leave a Reply