Legeland 2014 gav 5000 kr. til Julemærkehjemmet i Hobro

Fredag og lørdag i uge 42 kunne alle legeglade børn og voksne deltage i Legeland 2014 i Hobro Idrætscenter. EventBasen og Hobro Idrætscenter var arrangør på denne årligt tilbagevendende begivenhed i Hobro.

I år var der entre på 20 kr. pr barn, og overskuddet fra Legeland entre indtægter, gik til støtte sociale formål. I 2014 blev det til 5000 kr. der går til julemærkehjemmet i Hobro.
”Vi er stolte og glade for af at så mange mennesker har bakker op om EventBasen og Hobro Idrætscenters legeland i år. De mange penge vi har fået samlet sammen ,kan nu blive brugt til hjælp for børnene på Julemærkehjemmet”- udtaler Michael Madsen-Indehaver EventBasen

EventBasen har igennem mange år udlejet hoppeborge og andet materiel til folk i Mariagefjord området, og den store deltagelse i Legeland 2014 i Hobro, vidner om at der er gode relationer mellem borgerne i kommunen og EventBasen.
Samtidig har Hobro Idrætscenter også en stor andel i at der er legeland i uge 42 hver år. Sammen med legelandet holder Idrætscentret svømmehallen åben, så der virkelig er dømt lege- og badeland, for områdets børn.

Julemærkehjemmet vil inden længe modtage en gavecheck fra Legeland 2014, skabt af de mange glade børn, der kom forbi Hobro Idrætscenter og EventBasens event i uge 42.

Leave a Reply