You are here

Kom til optagelsesprøve hos Mariagerfjord Teatertalent linie

Går du rundt med en skuespiller i maven så har du nu chancen for at komme med når det nye hold på Mariagerfjord Teatertalentlinie starter til september.

Der er optagelsesprøve til teatertalent linien d. 4. juni 2016

Himmerlands Teater og Mariagerfjord Kulturskole har sammen igennem flere år kørt en teatertalentlinie. Til august kan alle der er interesserede se de 7 unge talenter der afslutter deres forløb på 2 år når de spiller deres afgangs forestilling VERDEN PERFEKT på Himmerlands Teater d. 9. – 10. og 11. august og på Teater Nordkraft d. 13. august.

Det har været et forløb der i den grad har udviklet de unge talenter. Vi, her på teatret, har været meget glade for at have dem i huset, siger teaterleder Susanne Sangill, og for mig har det været en helt særlig oplevelse, at arbejde med dem på vores store juleforestilling ET JULEEVENTYR hvor de medvirkede, i mange mindre roller, sammen med professionelle skuespillere. Nu sender vi dem ud i den store verden og er derfor klar til at optage et nyt hold. Under forløbet har de samtidig gået til undervisning på Mariagerfjord Kulturskole.

På Kulturskolen vil det nye hold også blive undervist i sang, SSP, stemmetræning og meget mere. På Himmerlands Teater undervises der i bl.a. drama, impro, stagefight, dans og alt andet der hører til en skuespillers arbejde. Alle undervisere en aktive i det professionelle teater miljø.

Ronny Sterlø, skuespiller på teatret og linjeleder, sidder klar til at modtage tilmeldinger og svarer på spørgsmål vedr. linjen. Han kan kontaktes på ronny@himmerlandsteater.dk.
Optagelsesprøven finder sted lørdag d. 4. juni og selvom tilmeldingsfristen udløb d. 30. maj, kan man stadig nå det. Bare skriv til os.

Du kan se alt om optagelsesprøven på Himmerlands Teater under TEATERTALENT. Vi glæder os til at få det nye hold i huset.

Foto: Emilia Therese

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top