Foto: Jysk

JYSK-ansatte får 14.500 kroner i bonus

Efter et godt år i JYSK Danmark kan de ansatte i JYSKs danske butikker se frem til en ekstra stor bonus på 14.500 kroner i gennemsnit.

Fredag kunne JYSK Group præsentere et rekordoverskud på 3,3 milliarder kroner, men det er ikke kun ejer Lars Larsen, der har grund til at glæde sig.

De danske JYSK-butikker har nemlig også haft fremgang, og det betyder, at de butiksansatte i år kan glæde sig over en kontant bonus på 14.500 kroner i gennemsnit.

Bonussen er udregnet, efter hvor stor fremgangen har været i den enkelte butik, men Country Manager for JYSK i Danmark, Bo Viktor Andersen, glæder sig over, at JYSK kan udbetale bonus til de ansatte i alle danske butikker.

”Det er jo et bevis på, at alle har gjort det godt, og jeg er rigtig glad for, at alle butiksansatte får en kontant bonus for deres fantastiske indsats,” siger Bo Viktor Andersen.

Glade medarbejdere

Bonus-systemet i JYSK fungerer helt enkelt på den måde, at de ansatte i hver enkelt JYSK-butik deler otte procent af den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før.

Det betyder, at der i år udbetales mellem 5.000 kroner og 32.000 kroner til de ansatte, der har arbejdet mindst et helt kvartal af hele regnskabsåret.

”For JYSK er det vigtigt, at vi har et simpelt bonussystem, som er nemt for medarbejderne at gennemskue. Samtidig tror vi på, at medarbejderne bliver ekstra motiverede, når de bliver belønnet for den succes, de er med til at skabe. Jeg er ikke i tvivl om, at det er en medvirkende årsag til, at vores kunder generelt føler sig godt behandlet og gerne vil handle hos os igen,” siger Bo Viktor Andersen.

Udover bonus i form af ekstra løn blev de JYSK-ansatte traditionen tro fejret med et brag af en fest. Den blev i år afholdt i Odense Congress Center lørdag den 11. november. Skriver Jysk.dk i en pressemeddelelse på deres hjemmeside…

Fakta om bonus i JYSK

  • Den gennemsnitlige bonus til de butiksansatte i JYSK var på 14.500 kroner i det seneste regnskabsår.
  • Der blev udbetalt bonus i alle butikker. Beløbet varierer fra 5.000 kroner til 32.000 kroner per ansat.
  • De butiksansatte i JYSK får bonus efter, hvor godt det går i den butik, hvor de er ansat.
  • Alle ansatte i butikken deler otte procent af den omsætningsfremgang, der er i butikken.
  • Bonussen udbetales løbende over regnskabsåret i form af en udbetaling hvert kvartal.

Tekst & Foto: Jysk.dk (Kilde)

Leave a Reply