You are here
Home > Nyheder >

Hobro IK’s Jyllandsseriehold starter hjemme søndag

Søndag kl. 13.00 sparker JS holdet denne sæson i gang. Modstanderen er turneringsfavoritterne fra Sæby. Holdet fra Nord var meget tæt på en playoff plads til DS, men det glippede i de sidste par runder. De går selvfølgelig efter at komme sikkert blandt de 4 første i rækken, som vil give en plads i JS 1 efter Nytår.

Vi har sagt farvel til Mathias Betzer, der skal til København og studere, til Honore Kalala, der vil prøve lykken på højere niveau i Vejgaard og til Faris Bijedic, der igen vil prøve sig af i Randers Freja. Alle tre spillere gjorde en god figur for os i foråret. Vi kan heldigvis sige goddag til 3 spillere, der alle vil gøre sig omkring JS holdet. Mathias Trangbæk er kommet til fra samarbejdsklubben, KVIK/Aalestrup. Mathias har en go læringsattitude, han vil arbejde og så er han hurtig. Mathias “Polle” Poulsen er kommet tilbage til HIK efter en afstikker til Aalborg Chang. Han gør sig primært på central midt, og han er garant for en god indstilling, en god boldomgang og så er han en god presspiller. Slutteligt har vi sagt velkommen til Mohammad Darvishani, der har en fortid i Aalborg Freja og AaB, og han vil ligesom de to andre presse sig på til start 11-eren. Velkommen til alle 3!

Første kamp kan blive vanskelig mod et super godt hold, men vi har, som oprykker hold, en god gejst og en tro på egne evner. Vi kommer til at møde markant bedre hold end i serie 1, og vi skal især være gode til at tackle modgang, for det skal der nok komme noget af i efteråret.

Målmand Søren Kragh er ramt af en virus, og Mathias Poulsen er endnu ikke klar til kamp.

Vi har til søndagens kamp udtaget:

1. Mathias Skjørbæk Christensen(debut)
3. Oliver Keldberg
4. Mohammad Darvishani(debut)
5. Stefan Kahr
7. Niclas Elfving
9. Mathies Skjellerup
10. Mathias Damborg
11. Simon Barslund
12. Mikkel Bundgaard
14. Mathias Melgaard
15. Kasper Vernersen
16. Mathias Dreyer
17. Lennert Dalsgaard
18. Mathias Trangbæk(debut)

Der er kickoff på DS Arena kl. 13.00.

/Peter Thomsen

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top