Foto: TM&E-Air-view.dk

Fransk kvalitet sikrer Hobro malerfirma kommer ud til kunderne.

Dagens håndværkere er mere end nogen sinde før på landevejen og dermed afhængig af deres firmabil. Den er rullede kontor, frokoststue, mødelokale og lager i en og samme kassebil.

Hos Vestergaard Biler – Peugeot Mariagerfjord har man gennem de sidste mange år udviklet et salgs-, service- og support system til håndværkerne i Mariagerfjord området. En af de håndværks virksomheder, der kører i Peugeot erhvervsbiler, er Hobro malerfirma, som over de sidste 25 år er vokset til i dag at være 45 mand, der hver dag leverer kvalitets håndværk indenfor malerfaget.

For Hobro malerfirmas ejer Niels Rasmussen handler det om driftssikkerhed i en travl hverdag, god drifts- og service økonomi og ikke mindst den service som Lars Neldorf og holdet af mekanikere hos Vestergaard Biler – Peugeot Mariagerfjord leverer.

Jeg har efterhånden arbejdet sammen med Lars Neldorf i en del år og han holder os kørende. Hos os i Hobro Malerfirma, sætter vi en ære i at have ordentlige biler til vores folk, og kunderne forventer vi kommer til aftalt tid. – Udtaler Niels Rasmussen og tilføjer at Peugeot bilerne i firmaet kører super godt.

Lars Neldorf er glad for roserne og tilføjer
-Vores mål er at få håndværkerne ud at køre i erhvervsbiler de kan lide at være i. Og så skal en håndværkers kassebil ikke holde på værksted ret længe hos Vestergaard Biler. Det er vores målsætning at være den tak bedre i support end vores gode kollegaer i varevognsbranchen.

Set på landsplan har danske håndværkere travlt som aldrig før, og det skaber behov for en stor mobilitet indenfor fagene. De forskellige bilmærker har for alvor skruet op for kørekomfort og udstyrspakker indenfor erhvervsbiler. Peugeot er ingen undtagelse, her får håndværkeren en firmabil, der sikrer den komfortabel hverdag.

Foto/Tekst: TM&E-Air-view.dk

Leave a Reply