Foto: Henrik Andersen

Et forrygende efterår for IK Rosendal seniorafdeling

Med tilgang af flere nye spillere og oprykning af klubbens egne U19 spillere, op til efterårssæsonen, var der store forhåbninger til sæsonen og det viste sig også at der måtte eftertilmeldes et hold så alle kunne komme i kamp.

Dermed har klubben i efteråret været repræsenteret i henholdsvis serie 4 – 5 og 6.

Men de tre trænere John Hansen for 1.holdet, Jakob Christiansen 2 . holdet og Steffen Brusgaard 3 . holdet havde trods stor forventninger nok ikke drømt om at det skulle ende med tre oprykninger, for første gang i klubbens historie og så endda i overbevisende stil.

Serie 6 endte med 10 sejre ud af 10 mulige og sikrede sig demed oprykning til Serie 5.

Serie 5 vandt deres pulje med 1 point foran nr. 2. Efter en skidt indledning på sæsonen, med ét point i de to første kampe,spillerne sig ikke tilbage og fik max point i de resterende kampe og spiller dermed i Serie 4 efter jul.

Serie 4, klubbens 1.hold havde en suveræn start på sæsonen, med overbevisende spil og kunne allerede med tre spillerunder tilbage, sikre sig oprykning, da holdet endnu ikke, på det tidspunkt, havde prøvet at tabe.
Denne kamp blev i overbevisende stil vundet med 6-1 over IF Fjorden og oprykningen til serie 3 var en realitet og champagne propperne kunne springe.

Demed er der lagt op til et brag af en afslutningsfest d 17 november hvor de tre oprykninger skal fejres.

Oprykkere til s.3 i blåt sæt
Oprykkere til s. 4 træningsdragter
Oprykkere til s5 med den grønne målmand

Leave a Reply