You are here
Home > Nyheder >

BILLEDER: Hobro IK tabte slaget om Nordjylland

Frederik Børsting var på pletten efter fire minutter og scorede til 0-1. Den stilling holdt helt til slut, hvorfor aalborgenserne kunne trække sig sejrsrigt ud af aftenens opgør.

Der var 4115 besøgende på DS Arena til aftenens kamp mod AaB. Selvom Hobro IK kom med selvtillid fra de seneste kampe, var det dog gæsterne fra AaB, der startede bedst.

Jacob Ahlmann strøg forbi to mand i venstresiden og lægger en flad bold ind foran. Her stod gæsternes Frederik Børsting godt placeret bagerst i feltet, og han kunne nemt sende bolden op i nettaget til en føring efter blot 4 minutters spil.

Hjemmeholdet svarede igen efter 9 minutter, da Mathias Haarup kom til baglinjen. Hans indlæg blev afrettet af en forsvar, men målmand Jacob Rinne var vågen og reddede bolden.

Efter et kvarter spil var Hobro igen tæt på at udligne. En forrygende diagonal fra Jonas Damborg fandt Björn Kopplin, hvis indlæg ramte Pål Kirkevold i panden. Desværre var nordmandens afslutning over mål.

Hobro IK kom mere og mere med i kampen. Med 21 minutter på stadiontavlen blev Quincy Antipas skudt afsted i dybden, men hans hårde skud sad lige på Jacob Rinne, som kunne blokere bolden uden problemer.

Kort før pausefløjt endte en Hobro-angreb for fødderne af Vito Hammershøy-Mistrati, som afsluttede fra distancen, men Jacob Rinne var endnu engang i vejen og greb bolden, og gæsterne kunne gå til pause med føringen.

Mathias Haarup startede på højre back, men blev skiftet ud i pausen til fordel for Jacob Tjørnelund. Foto: Dannie Rosenkrantz

Anden halvleg startede med, at spillet flød frem og tilbage. Gæsterne stod kompakt og levede på omstilinger, og Hobro IK havde svært ved at komme igennem til noget over for især Jores Okore, der var stærk i defensiven.

Halvlegen var generelt præget af meget få chancer, men en masse intens fight og fejl fra begge sider. Vi skulle helt hen til 77. minut for, at AaB var tæt ved at lukke kampen. Målscoren Frederik Børsting kom fri uden for feltet og forsøgte en flad afslutning, men Jesper Rask reddede til hjørnespark.

Artiklen forsætter nedenunder…

Hobro kom aldrig for alvor tæt på udligningen i anden halvleg. Tættest var det, da indskiftede Sebastian Grønning pressede et udspark fra Jacob Rinne og var lige ved at få den blokeret i mål. Men det forblev uforløst fra hjemmeholdets side, og dermed var første nederlag i de seneste fem runder en realitet.