You are here

Danmarks lykkeligste orkester gjorde Ambu-folket glade

I mange år har TV2 med Steffen Brandt i spidsen kaldt sig selv for Danmarks kedeligste orkester – uden at være det. Nu har de taget konsekvenser og kalder sig Danmarks lykkeligste orkester. Og al deres lykke, glade smil, ironiske kommentarer og flotte sange fra flere årtiers sangskat rullede ud gennemhøjttalerne til fornøjelse for publikum på Ambu-festens Open Air i Hobro.

Det blev en rigtig fin koncert fra TV2, der stadig hører til de bands, der kan underholde både unge og ældre, så alle swinger, danser og synger med. Også den nye popkomet Jacob Dinesen med band gjorde det fremragende og går en stor fremtid i møde. Dinesen brillerer med sin dybe, lidt hæse og alligevel sprøde stemme, og mange af hans sange er allerede landskendte hits.

Artiklen forsætter: Tryk her, og se billeder i stor-udgave

Gulddreng har været svær at komme udenom de sidste par år i dansk popmusik, og han blev godt modtaget, ligesom Almost AC/DC, der spiller AC/DC kopier med krudt og kanoner, så selv originalerne må overgive sig. Programmet var suppleret med endnu et kopiband, Queen Machine, og coverbandet Starturn, der spiller alt fra 60’er til aktuelle sange – hit på hit på hit – til stor fornøjelse for publikum. Det blev en aften uden regnvejr, og det må man tilsyneladende være taknemmelige for i denne sommer. Måske kommer der en smule sol og varme de næste dage, hvor Ambufesten fortsætter i fuldt tempo. Men der blev lagt godt fra land, og årets Open Air blev en mindeværdig start på Ambufesten, der kunne glæde sig over en stort set fyldt festplads.

Billederne er taget af Fotograf – Johnny Sørensen i samarbejde med www.DK-EVENT.dk & www.HobroPortalen.dk

Tekst: Kurt Helge Andersen

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top