You are here
Home > Det sker >

Champagne Marathon er for alle

Det traditionsrige Champagne Marathon inviterer til hygge og motionsløb på DS Arena på årets sidste dag den 31. december.

Det er 9. gang at løbet afholdes og igen i år er der rekordstor tilmelding. Knap 400 deltagere har allerede meldt deres ankomst og en stor del af dem er gengangere fra de tidligere år. Enkelt har sågar været med alle år og kan fejre 10 års jubilæum næste år.

Champagne Marathon er for alle og der er distancer fra 7 km. og helt op til et marathon på 42 km. Om man vil gå eller løbe er helt op til en selv, men fælles for alle er, at hyggen er i højsæde denne dag. Årets sidste løb slutter naturligvis af med champagne og kransekage når deltagerne løber i mål.

Som noget nyt i år, arrangeres der i samarbejde med Spar Nord Centimetermarathon for de mindste. Her kan børnene sammen med Frønse prøve kræfter med en 0,42 kilometer lang rute rundt på DS Arena. Hvorefter der er saftevand og kage i loungen mens de venter på mor og far kommer i mål. Det er gratis at deltage og der er tilmelding sig på dagen.

Har du endnu ikke sikret dig et startnummer til årets sidste løb i Hobro, er der mulighed for eftertilmelding på DS Arena fra kl. 08.00. Der er gratis kaffe og rundstykker inden løbet skydes i gang kl. 09.00 og den musikalske underholdning står Mobildiskotek Arzure for.

Der er garanti for underholdning på superliganiveau når årets sidste løbefest skydes i gang med et brag den 31. december. Kig forbi og oplev den fantastiske stemning når de mange deltagere for hver runde kommer forbi loungen på DS Arena.

Godt nytår og på gensyn den 31. december til Champagne Marathon.

SE BILLEDER FRA 2015 & 2016 HER (Billederne for 2017 udkommer også på www.DK-EVENT.dk)

Tekst: Johnny Wulff Andersen / Foto: Johnny Sørensen

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top