You are here
Home > Nyheder >

Bjarne Brath A/S er ny hovedsponsor for AaB’s piger og kvinder

Delvist båret af succesen på landsholdsplan har kvindefodbolden herhjemme oplevet en opblomstring. Antallet af piger og kvinder, der kaster sig over sporten er øget.

Hos AaB er spindesiden også for alvor i vækst. Klubben er hos seniorerne repræsenteret i landets tredjebedste række, mens det på ungdomsfronten vrimler med talenter. Således tegner AaB sig for landets største antal ungdomslandsholdspillere, ligesom klubben er repræsenteret i de bedste rækker fra U13 til U18-niveau.

Og nu kan AaB’s kvinde-/pigeafdeling tilmed glæde sig over en ny hovedsponsor. Bygge- og entreprenørfirmaet Bjarne Brath A/S med hovedsæde i Hadsund er trådt til med en håndsrækning, der både omfatter økonomisk støtte samt hjælp til den administrative drift af klubben. Indehaver Bjarne Brath har således solid erfaring med bestyrelsesarbejde.

Han har gennem årene hjulpet mange klubber og organisationer på vidt forskellige niveauer. – Jeg så hurtigt et potentiale i AaB’s pige- og kvindeafdeling, fastslår Bjarne Brath. – Jeg fornemmer, at der er tale om en forening med plads til både bredde og elite. De frivillige yder en stor indsats, og medlemmerne har det sjovt. Det tiltaler mig. Jeg har tidligere været involveret i rendyrkede elitetiltag, men for mig betyder det mere, at mine sponsorater går til foreninger, hvor der dyrkes sport for netop sporten skyld. Og det gør der i AaB’s pige- og kvindeafdeling. Samtidig er det også tydeligt, at AaB har sportslige ambitioner. Det gør det jo ekstra sjovt at være med, tilføjer Bjarne Brath. Han var forleden mødt frem på AaB’s træningsanlæg på Hornevej i Aalborg Øst. Her mødte han nogle af klubbens ungdomsspillere, ligesom det blev til en snak med formanden for pige-/kvindeafdelingen, Anna Larsen. Sidstnævnte glæder sig naturligvis også over det nye engagement. – Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at drive en fodboldklub. AaB’s pige-/kvindeafdeling er en selvstændig afdeling af hovedforeningen, AaB af 1885.

Vi skal skaffe alle vores midler selv, så sponsorater er altafgørende for driften, beretter Anna Larsen. – Derfor er vi også utroligt taknemmelige for det engagement, Bjarne Brath A/S lægger i vores klub. Vi har fra første færd mødt interesse og velvilje. Det smitter af på hele organisationen – også på spillerne. Jeg er sikker på, at vi med Bjarne Brath A/S på sidelinjen går en endnu lysere fremtid i sigte, konstaterer formanden.

I 2011 etablerede AaB af 1885 et talentcenter for piger. På seniorplan har klubben en målsætning om hurtigt avancement til landets næstbedste række samt på lidt længere sigt om at blande sig i den absolutte elite.

Billedtekst: Bjarne Brath A/S ern y hovedsponsor for AaB’s pige-/kvindeafdeling. Her ses klubbens U18-piger med det nye logo på bluserne.
Billedtekst: Formanden for AaB’s pige-/kvindeafdeling, Anna Larsen og Bjarne Brath giver hinanden hånd på den nye aftale.

Foto: TM&E- Air-view.dk

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top