You are here
Home > Det sker >

BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion

1. juledag, mens alle andre slår maver efter lidt for meget and, flæsk, øl og meget andet godt, fester den modne ungdom videre på Det Røde Pakhus ved havnen i Hobro og giver dermed de traditionelle julefester og andre arrangementer baghjul.

Manden bag det nye tiltag hedder Michael Madsen, oprindeligt fra Hobro – nu bor han i Aalborg hvor han også driver sin egen onlinemarketing bureau Lidt Lakrids. Michael Madsen fortæller her lidt om baggrunden for arrangementet:

Michael Madsen glæder sig til at sætte byen på den anden ende, når arrangementet BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion, bliver skudt af 1. juledag i Det Røde Pakhus. Her præsenterer Michael Madsen, manden bag BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion, plakaten for arrangementet. (Foto: Johnny sørensen)
Foto: Johnny sørensen

Familie og gode venner trækker i julen
– Hele min familie bor i min fødeby Hobro, så det er selvfølgelig her, jeg holder jul. Det samme gælder for mange af mine venner, som læser eller arbejder andre steder i landet – når vi er hjemme i julen, vil vi mødes og feste igennem.

Top-tunet bar, livemusik og plads til at danse
De sidste par år har Michael og vennerne også festet, når de var hjemme i julen. Men de har hele tiden savnet et sted, hvor publikum var bare lidt ældre, og hvor der var en top-tunet bar, live-musik og meget mere danseplads.

Hobro bakker op
Når man ikke kan finde det, man leder efter, må man jo lave noget selv. Og som sagt så gjort. Michael tog fat i byens handlende og fandt nogle aktive sponsorer, som var med på ideen bl.a. Jutlander Bank, Gate36 m.fl.

– Jeg vil gerne forsøge at skabe lidt rigtig god julekarma, så alle os, der kender hinanden plus selvfølgelig en hel masse andre, kan mødes 1. juledag om aftenen, hilse på og feste igennem på Det Røde Pakhus.

Livebandet The A Team fylder dansegulvet
Arrangørerne har booket DJ Mathias Daniel samt bandet The A Team, der består af professionelle og erfarne musikere, der leverer et musikalsk produkt af høj kvalitet med engagement og positivitet.
The A Team har bl.a. spillet backing for følgende solister: Peter A.G, Sanne Salomonsen, Rugsted & Kreutzfeld, Bobo Moreno og Rasmus Walter.
Begyndelsen på en ny juletradition
Michael Madsen håber, at han med BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion, kan tiltrække omkring 300 gæster, og at arrangementet bliver så stor en succes, at det vil fortsætte som god juletradition mange år ud i fremtiden.

For mere kontakt om BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion kontakt >div data<
Billede tekster
Michael Madsen glæder sig til at sætte byen på den anden ende, når arrangementet BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion, bliver skudt af 1. juledag i Det Røde Pakhus. Her præsenterer Michael Madsen, manden bag BAGJUL i Hobro – Årets Vildeste Reunion, plakaten for arrangementet.

Tekst: Michael Madsen – Foto: Johnny Sørensen – www.DK-EVENT.dk

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top