You are here

Ambu Revyen 2019

Igennem en lang årrække har der med få undtagelser været Ambu revy i Hobro. Revyen tager sig kærligt af såvel store som små ting, der er foregået i Hobro, Mariagerfjord Kommune, Danmark og for den sags skyld, også den store verden.

Bag revyen er der et hold af entusiastiske mennesker, der hvert år lægger et stort stykke arbejde i at få skabt revyen og rammerne herom. Der arbejdes i forskellige grupper, og når man rykker ind i pakhuset, samles det hele til forestillingerne. En spændende proces, hvor mange forskellige talenter kommer til overfladen.

At være frivillig i Ambu revyen er en rigtig god måde til at få udvidet sit netværk og møde andre, der har det samme mål, nemlig at få lavet den bedste revy for året. Mange venskaber er opstået mellem dem, der i flere år har været med til at lave revyen – nogle er efterfølgende vist blevet gift

Revyen ligger i uge 18/19 i 2019.

Da revyen er baseret på frivillig arbejdskraft, og da der denne gang er flere, der stopper efter mange års tro tjeneste, er der også til revyen 2019 brug for frivillige. Så går du med en lyst til at være med på holdet og være med til at skabe en ny æra af revy i Hobro – så tøv ikke med at melde dig.
Vi har brug for:

Instruktør – Har du relevant erfaring, og ved du, hvad der skal til for at få en revy til at glide, ved, hvad der skal til for at få et godt grin frem, og har en god fornemmelse for, hvad der rører sig, er dette måske noget for dig.

Aktør(er) M/K – Har du lyst til at prøve kræfter med revygenren, eller skal du tilbage på de skrå brædder, er det måske dig, vi har brug for. Man skal nok påregne, at sangstemmen også skal i brug.

Scenebygger/scenebisser – Vær med til at designe scenen og bygge den op. Har du hænderne rigtigt skruet på, og er du klar til at finde løsninger til de mest umulige opgaver, så er det lige noget for dig.

Alt mulig M/K – Undervejs opstår der altid uforudsete ting. Er du den, der springer til, når der opstår noget uforudset?

Forfattere – Vi mangler folk, der kan skrive det sjove – alvorlige -bedrøvede – fængende – eftertænksomme – skæve – provokerende revynummer.

Annoncesalg – Revyen skal helst give et overskud, som ryger ind i puljen fra ambu dagene. En del af pengene kommer ind ved salg af annoncer til programmet eller i form af øvrig reklame i pakhuset. Er du god til at skabe kontakter, kunne det måske være noget for dig.

PR – En revy skal selvfølgelig sælges til publikum gennem en omgang PR. Har du ideer, og er du god til at skrive små indlæg til aviser og på Facebook har vi brug for dig til at promovere revyen!

Økonomi – Der skal også være en til at holde styr på økonomien omkring sådan en revy. Har du flair for regnskab, og har du lyst til at yde en indsats for revyen, så hold dig endelig ikke tilbage – kom og vær med.

Kontakt Morten Jakobsen, hvis du er en vi mangler eller du har spørgsmål – mobil 22 29 24 43
mojak1975@gmail.com

Foto: walde

HobroPortalen
Tekst på vej
Top