You are here

Afslutningsforestilling og optagelsesprøve hos Himmerlands Teater

Mariagerfjord Teatertalentlinies elever står overfor deres afslutnings forestilling. De 7 unge har nu gået på linjen i 2 år og er aldeles rustede til at møde publikum. Dette sker d. 9. – 10. og 11. august kl. 19.30 på Himmerlands Teater. Her får publikum mulighed for at se hvad de unge mennesker har arbejdet med. Forestillingen VERDEN PERFEKT er skrevet specielt til holdet af dramatiker Peter Simonsen. Og instrueres af Lilje Windbirk, begge kendt fra Himmerlands Teaters forestilling CAFE FORÅR

Lidt om handlingen: I en ikke så nær fremtid… De fleste mænd er døde under Den Store Sygdom, og verden styres nu af kvinder. Vi befinder os på Uni. Gym. Her forberedes samfundets unge kvinder på at bidrage til det perfekte samfund. Nøje udvalgte, skal de sørge for, at verden ledes af de bedste, klogeste og mest intelligente. Men hvad er perfekt i et perfekt samfund?
VERDEN PERFEKT er en samfundsdystopi om sandheder og løgne, men det er også en humoristisk fortælling om teenageliv, identitet, intriger og drømme for fremtiden.

Billetter kr. 40,00 købes i døren.

Talentlinien er et samarbejde mellem Himmerlands Teater og Mariagerfjord kulturskole og nu er vi klar til at optage et nyt hold. Så går du rundt med skuespiller drømme, er dette her måske noget for dig. Vi afholdt optagelsesprøve i juni, men da det var samtidig med skolernes eksaminer, holder vi en optagelses prøve igen d. 27. august fra kl. 10.00. Siger teaterleder Susanne Sangill, der er allerede optaget 4 elever, men der er plads til 4 talenter mere.

Linjeleder Ronny Sterlø opfordre alle med interesse for denne linje til at komme og se afgangsforestillingen og evt. få en snak med eleverne. Han vil også selv være tilstede alle dage, så der er mulighed for at tilmelde sig prøven, når man alligevel er i teatret.

Er du interesseret i at komme til optagelsesprøve, så send en mail til: ronny@himmerlandsteater.dk. Efterfølgende får du så alle de oplysninger du har brug for vedrørende tider og tekster.

Se mere på: www.himmerlandsteater.dk under Teatertalent.

Billederne er fra prøverne på VERDEN PERFEKT

 

Giv MARIAGERFJORD PORTALEN en ‘synes godt om’ på Facebook – klik her.

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top