Produktionshøjskolen lakerer æg

500 påskeæg i Hobros træer

Op til påske bliver der hængt 500 dekorede påskeæg op i træerne i Hobros gågade i et samarbejde mellem Kultur og Fritid, Mariagerfjord Kommune og Hobro Handelsstandsforening. 

Den utraditionelle påskepyntning er mulig, fordi børn i Børnehaverne Vinkelvejen, Bloksbjerg, Farvervænget, Bymarken og Stoldalen har været flittige med at svinge penslerne og har dekoreret de mange påskeæg. – Hobro Produktionshøjskole står for lakering af de 500 påskeæg og sidst i uge 13 hænger Mariagerfjord Ungdomsskole de mange æg op i udvalgte træer i gågaden.

En sjov og anderledes event som Arne B. Schade, koordinator for Hobro Handel, håber på kan udbygges fra år til år. Kunderne sendes således på en lille påske oplevelsestur for at finde børnenes flotte påskeæg i gågaden i Hobro. Også i Kultur- og Fritidsforvaltningen er håbet, at ”projekt påskeæg” kan blive udbygget de kommende år.

– I år er det et lille pilotprojekt, som vi afprøver i Hobro, men næste år kan det måske udbredes til Mariager, Hadsund og Arden og måske kunne vi også bruge ideen op til jul og pynte med fx julehjerter, fortæller Annette Øllgaard Larsen, der er Kultur- og Fritidskonsulent i Mariagerfjord Kommune.

 

Leave a Reply