1 dræbt og 1 alvorligt tilskadekommen efter slagsmål i Havndal

Østjyllands politi modtog kl. 0025 anmeldelse om slagsmål på åben gade på Udbynedervej i Havndal. Da politiet ankom til stedet fandt de 2 bevidstløse mænd på vejen og påbegyndte livreddende 1. hjælp. Den ene mand blev desværre konstateret død, mens den anden blev kørt til traumecenter, hvor han er uden for livsfare, men alvorligt kvæstet.

Gerningsmændene var forsvundet fra stedet.

Politiet kender ikke motivet til slagsmålet, og har i øvrigt ikke yderligere oplysninger, da pårørende ikke er underrettet.

Området er afspærret og der foretages netop nu kriminaltekniske undersøgelser på stedet.

– Skriver (Per Bennekov – Vagtchef) i en Pressemeddelelse

Opfølgning på slagsmål i Havndal

Som tidligere oplyst i pressemeddelelse fra i nat kl. 04.10 fik politiet i nat kl. 00.25 en anmeldelse fra en beboer i Havndal, der oplyste, at der var slagsmål på gaden. Da politiet ankom til stedet fandt de to personer liggende på gaden Den ene konstateredes afgået ved døden, og den anden var bevidstløs, hvorfor politiet påbegyndte livreddende 1. hjælp. Sidstnævnte blev kørt på traumecenteret. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse noget om identiteten på de to personer, idet underretning af de pårørende endnu ikke er foretaget. I løbet af natten anholdt politiet fire mænd, der er i alderen 19-26 år. De er alle fra lokalområdet, og de er alle etnisk danskere.

Efterforskningen er stadig i gang, og det kan ikke afvises, at der vil ske yderligere anholdelser. Umiddelbart er der intet, der tyder på banderelationer. Motivet er fortsat ukendt. Området er afspærret, og der pågår fortsat tekniske undersøgelser. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere i sagen.

 

Kilde: Østjyllands Politi

Leave a Reply