Wilfried Domoraud færdig for sæsonen

Ovenpå 4-0-sejren mod Fremad Amager tidligere på dagen er der nu dårligt nyt i Hobro IK. Franske Wilfried Domoraud, som blev båret fra banen i anden halvleg, har overrevet en akillessene, og han kommer derfor ikke i spil mere i denne sæson.

Hobro IK’s franske angriber, Wilfried Domoraud, måtte lade sig udskifte med en skade i dagens kamp mod Fremad Amager. Skaden opstod da spillet blev sat i gang i starten af anden halvleg, hvor angriberen blot nåede at træde et enkelt skridt frem, inden han måtte lægge sig ned i græsset.

Efterfølgende har det vist sig, at den 28-årige angriber har overrevet en akillessene, hvorfor han desværre er ude resten af sæsonen.

 Jens Hammer Sørensen hobro ik johnny sørensen”Det er selvfølgelig malurt i bægeret oven på en fremragende sejr over Fremad Amager. Vi føler alle med Wilfried lige nu og håber, at han hurtigst muligt kan vende tilbage, selvom udsigterne er lange,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Udsigterne til et comeback er lange ifølge Hobro IK’s sundhedschef.

”Det er jo en alvorlig skade, som det normalt tager omkring 9 måneder at komme tilbage fra. Han kommer ikke i spil mere i denne sæson, og det er også tvivlsomt, om han kan være tilbage på fodboldbanen inden jul,” fortæller sundhedschef Casper Gustavsen.

Franske Wilfried Domoraud bliver opereret allerede senere i aften.

Tekst: Daniel Lindemann Jakobsen – Foto: Johnny Sørensen

Leave a Reply