You are here
Home > Nyheder >

Vil du være med til at udvikle og sætte dit personlige præg på børn og unge i Mariagerfjord?

I BROEN Mariagerfjord er vi stolte. Vi husker selv hvordan vi som børn, var afsted til stævne uden forældre. Vi havde overnatninger i foreningsregi, hvor vi boede sammen i et klasselokale. Vi spiste sammen, hyggede og holdte måske diskotek. Det står for mange voksne som noget helt specielt, fordi det var gode tider fyldt med mange minder. I BROEN Mariagerfjord hjalp vi sidste år omkring 200 børn til en aktiv fritid, og antallet er på nuværende tidspunkt ca. det samme.

BROEN er en landsdækkende forening, som hjælper børn og unge til en aktiv fritid. Vores fokus er på børn og unge hvor familien ikke har de nødvendige ressourcer til at de kan deltage i en fritidsaktivitet. Det kan være på grund af dårlig økonomi eller vanskelige sociale forhold. At deltage i foreningsliv kan modvirke negative sociale mønstre såsom kriminalitet og radikalisering. Vi er med til at skabe værdi for mennesker og samfundet. Det at være udsat har først og fremmest store menneskelige omkostninger men det kan vi ikke sætte en pris på. Vi kan dog regne ud hvad udsatte børn kan komme til at koste i form af øget social og sundhedsydelser, kriminalforsorgen, retsvæsen og mistede indtægter i form af SKAT og produktivitet.

I BROEN ved vi, at for hver ung der kommer væk fra kanten af samfundet ved at indgå i sunde sociale relationer – kan det danske samfund forvente en besparelse på ca. 15 millioner kroner. Det syntes vi i BROEN er tankevækkende. Vi forebygger med vores indsats, og for meget få midler kan vi investere i et godt børne- og ungdomsliv. Sammen kan vi gøre en forskel for barnet, den unge og samfundet.

Vi er i kommunen 6 frivillige tilknyttet BROEN – og de tilbagemeldinger vi får fortæller os at vores indsats virker.

Vi afholder generalforsamling torsdag den 30. marts 2017 kl. 19.00 i Hobro Idrætscenter. Vi håber på at se mange fremmødte. Ved spørgsmål om foreningen eller det og være frivillig i BROEN kan familiekontakt, Janni Christensen, kontaktes på 21213775, eller formand Marianne Ladefoged 22722666.

Dagsordenen kan findes på vores facebookside “BROEN Mariagerfjord”

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Indsendt af: Janni Christensen

HobroPortalen
Tekst på vej

Skriv et svar

Top