Foto: IK Rosendal Fodbold

Udsigt til ny rekord i deltagelse ved Jutlander Bank Cup

Når IK Rosendal Fodbold de første 2 weekender i november afvikler det årlige stævne i indendørs fodbold, Jutlander Bank Cup, bliver det i år med endnu et rekordstort antal deltagere.

I 2015 slog stævnet alle tidligere rekorder med 266 hold mod den tidligere rekord på 180 hold, men i år er der udsigt til mellem 280 og 300 hold, som også er tæt på at være den maksimale kapacitet for stævnet i sin nuværende form. Det er specielt de yngre årgange fra U6 til og med U11, som har vækstet markant. Derudover har stævnets øgede fokus på Futsal og flere pigerækker også bidraget til væksten. Det er i år 18. gang, at IK Rosendal Fodbold afvikler stævnet og netop den store erfaring med afholdelse af så stort et stævne er grundlag for stævnets succes. Stævneansvarlig, Merete Andersen, udtaler, at stævnet år for år tiltrækker stadig flere hold fra 1 times kørselsafstand eller mere, og at det opbyggede gode renommé forpligter, da alle deltagende hold har store forventninger til stævnet.

I år er der bl.a. deltagelse af hold fra Haderslev, Ikast, Grenaa og Thisted samt de mange trofaste gengangere fra tidligere år. Stævnets succes betyder desværre, at der i flere rækker er blevet sagt nej til hold, som ellers gerne ville med. Stævnet er afhængigt af velvillige sponsorer, som udover at købe sig reklameplads også støtter med mange af præmierne og derfor er det godt at se den massive opbakning stævnet får fra sponsorer. Vi har i år desuden for første gang søgt og fået sponsorater fra virksomheder med base udenfor vores normale område, da mange af stævnets deltagere kommer fra større byer som Aalborg, Randers, Aarhus og Viborg. Selvom årets stævne bliver større end tidligere, kan vi stadig sikre, at vores værdier for stævnet overholdes, da hver årgang afvikles som et stævne i sig selv. De mange deltagere betyder, at der kan forventes et markant rykind i Rosendal Idrætsforum.

Et forsigtigt skøn vil være, at der i alt vil være tæt på 2.000 spillere, 450 ledere og godt 1500 forældre og pårørende, som specielt de yngste årgange trækker med sig. Specielt søndag 6. november bliver en milepæl for stævnet. Alene denne dag vil 100 hold være repræsenteret til stævnet. Her afvikles U6Mix, U7Mix, U8 Drenge og U12 Drenge samt U11 Piger og U12 Piger og der vil være kampe i Rosendal Idrætsforum fra kl. 8 om morgenen til kl. ca. 20 om aftenen.

Til at få det hele til at hænge sammen trækkes der på frivillige fra alle årgange i klubben til alt fra stævneansvarlig, dommer, tidtager, speaker, cafehjælp, fotograf, Facebookansvarlig, præmiepige mm. Alt i alt vil omkring 75 frivillige være i sving over de 2 weekender.

Leave a Reply