You are here
Home > Nyheder >

U17: Hård dag på banen for U17-1

Hobro IK tog imod Hald Ege/VFF på kunsten i Hobro, kampen blev ligesom vejret MEGET blandet. Regn, sne og sol

Vi havde til kampen i dag en del afbud fra start 11 grundet konfirmationer og sygdom. Så vi fik hjælp fra vores 2. hold samt en enkelt spiller fra U15.
Vi havde inden kampen snakket om, at vi skulle fortsætte de gode takter og gerne bygge på fra de to første kampe i sæsonen.

SE BILLEDER FRA KAMPEN HER!

Vi får dog på intet tidspunkt for alvor styr på kampen, og kommer bagud, men får dog udlignet på en af vores mange chancer inden halvleg. I pausen 1-1.
I pausen aftaler vi, at vi skal stramme op og spille noget mere bold langs jorden. Dette sker ikke, og ret hurtigt kommer vi bagud 1-2, hvor vi taber bolden højt på deres banehalvdel, og vores returløb er ekstremt mangelfuldt. Værre blev det lidt senere, da en Viborg-spiller rammer bolden helt skævt, da hans skal slå et indlæg, og bolden sejler over i det fjerneste hjørne til 1-3.

Vi får dog reduceret med et lille kvarter igen, og udligningen kommer med små ti minutter tilbage.
Vi havde rigtig mange chancer kampen igennem, og på trods af vi spiller vores måske dårligste kamp i år, er vi klart bedst, men det er mål, der tæller, og når modstanderen laver 3 mål på 2½ chance, hvor vi skal bruge 10 på at lave 3, så er det ikke nemt at vinde kampe.

Vi tager dog med, at vi til trods for at være bagud med to mål kommer op og får uafgjort. Det er positivt. Men samtidig at vi skal være helt klar fra start og fodbold spilles begge veje.

Et lille wakeup call til os, at hvis vi ikke leverer 100 % og koncentrerer os i samtlige minutter, så er vi ikke sikre på de 3 point.

Holdet i dag: Mathias, Alexsander, Lasse, Marcus, Kosovar, Mads, Mohammad, Jonas, Kristian, Jasmin og Marco (U15)
Bænken: Rico og Mikkel