You are here
Home > Nyheder >

U17-1 er klar til JM-finalen

U17-1 var i aften en tur i Aalborg for at møde AaB i semifinalen om det jyske mesterskab.
Kampen var lige gået i gang, da Majgren fik en stor chance på bagerste stolpe, men ind ville bolden ikke.
Derefter stod der AaB på det meste, vi fik ikke vores spil til at køre og haltede lidt efter i duellerne.
AaB kom foran 1-0, hvor vi lavede et dumt boldtab højt på banen.
1-0 ved pausen. Vi snakker om, at vi skal spille lidt mere fodbold og prøve at være mere aggressive i vores pres.
Fem minutter inde i 2. halvleg kommer vi på 1-1. Majgren scorer på oplæg af Rico, der spiller skråt tilbage i feltet.
Ti minutter senere  kommer vi på 2-1. igen et mål af Majgren.
Derefter har AaB næsten alt spillet. Hvor vi står rigtig dybt.
De udligner efter noget tvivlsomt backspil i højre side.
Bedst som AaB havde kampen under kontrol slår vi til. Rico scorer.
Efterfølgende får vi to mand smidt ud, så vi kommer for alvor under pres de sidste ti minutter. Vi skaber dog én chance, men får den ikke sparket ind.
Drengene forsvarer sejren hjem med blod, sved og tårer. En rigtig god fighter indsats.
Vi møder FC Skanderborg i finalen på torsdag kl. 19. Finalekampen spilles på Rønbæk Stadion i Hinnerup.
Kom og støt drengene. Det har de sku fortjent.
Tekst & foto: Brian Jensen