You are here
Home > Nyheder >

U17 -1 besejrede Støvring IF

Den første turneringskamp efter en del træningskampe er altid spændende.
Der blev spillet på den højt beliggende bane 4, og der var en kraftig vind på langs af banen. Støvring havde medvind i første halvleg.
Banen var noget knoldet, så flade pasninger havde ikke gode vilkår på den bane.

Kampen begyndte jævnbyrdigt, men det var Hobro, som havde de største chancer.
To gange formåede Emil Hansen næsten ved egen kraft at bringe sig alene med målmanden.
Begge gange i lidt spidse vinkler, og begge afslutninger manglede kvalitet, så Støvring-målmanden klarede begge forsøg.

Derimod var en Støvring-spiller noget mere afklaret, da han kom på kant af Hobros venstre back. Han sparkede bolden hårdt ind ved fjerneste stolpe til 0-1.
Kort efter fik Hobro udlignet, da et hjørnespark fra Kalle B. blev headet i mål af en Støvring-spiller.

Støvring genskabte føringen, da et frispark fik lov til at gå gennem muren, og derfor havde Henningsen i målet dårlige odds.
Inden pausen blev der scoret endnu et mål, da et fladt indlæg fra venstre side blev mødt af Leorant foran mål.
Pausestillingen var 2-2, hvilket var nogenlunde efter spil, men ikke chancer.

I anden halvleg fik Hobro vinden med sig.
Holdet skabte hurtigt muligheder, og da Emil forsøgte sig med et godt langskud, kunne keeperen kun slå bolden til siden, hvor Andreas J. fik scoret til 3-2.

Støvring havde svært ved at skabe noget, det var mest lange afleveringer frem i banen, som gav nogle dueller, men ingen farlige chancer.

Hobro derimod havde store chancer til at øge føringen. Et flot angreb fra venstre side blev afsluttet i feltet efter en fin hælaflevering, men bolden ramte stolpen.

Senere pressede Rasmus Ø. bolden fra en Støvring-forsvarer og havde frit løb mod mål, men var for ubeslutsom og chancen løb ud i sandet.
Senere kom Leorant helt fri på en god aflevering, men han ramte indersiden af stolpen.
De sidste minutter var lidt hektiske, men Hobro fik den yderst fortjente sejr på 3-2.

En kamp der var meget fysisk betonet, da ingen af holdene formåede at spille bolden ud af pres, så der kunne blive lidt mere plads at spille på.